Çözüldü Steam Aileye katılınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efenndi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller. Steam'de arkadaşlarımızla kendi aramızda oyunlarımızı paylaşmak için aile kurduk. Diğer arkadaşlarım bir sorun olmadan aileye katılabilirken ben "aile daveti kabul edilemedi. Steam aktivitenize göre bu ailedeki diğer üyelerle aynı hanede olmadığınız belirlendiğinden, an itibarıyla bu Steam ailesine katılamazsınız." hatasını alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Daha önce hiç aileye katılmadım.
Önceden bir aileden çıktıysanız 1 yıl cooldowna sokuyor

Sanırsam sorun aynı IP adresine bağlı olmadığımızdan dolayı yaşandı ama diğer 2 arkadaşım nasıl girdi bilmiyorum. Aileyi kuran arkadaşım benim hesabıma giriş yaptı. Kendi hesabından attığı isteği benim hesabımdan kabul etti. Hesaplar aynı IP adresine bağlı olduğundan bu sefer katılabildim.
Daha önce hiç aileye katılmadım.
Önceden bir aileden çıktıysanız 1 yıl cooldowna sokuyor

Sanırsam sorun aynı IP adresine bağlı olmadığımızdan dolayı yaşandı ama diğer 2 arkadaşım nasıl girdi bilmiyorum. Aileyi kuran arkadaşım benim hesabıma giriş yaptı. Kendi hesabından attığı isteği benim hesabımdan kabul etti. Hesaplar aynı IP adresine bağlı olduğundan bu sefer katılabildim.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı