Bisiklete dışarıdan baktıkları için korkuyorlar
Oysa ki şu açıdan baktığında sen huzur doluyorsun. Şu manzaraya karşı ölmek sana veya bana korku yaşatmıyor belkide.
Ailene o güveni aşılaman gerekiyor, Recep Abinizi örnek gösterin. Bu adam da bisiklet sürüyor ise bir bildikleri vardır diye düşünürler. Ailenizde bisiklet süren biri varsa onu örnek gösterin.
Caddelerde serserilik yapmadığınıza ikna edin, amaç tamamen güven aşılamaktır.
Ben bu bisikletin üzerine sayamayacağım kadar çok vakit geçirdim ve hepsi ömrüne ömür kattı.
Bir köşede oturup ölmeyi beklemektense kıçınızı kaldırıp biraz hareket etmeniz gerekiyor.
İnanın son 6 aydır bisikletle tek bir sorun yaşadığımı dahi hatırlamıyorum
İnanılmaz huzurlu bir biçimde bisikletimi sürüyorum. İşime de gidiyorum bisikletle, gayet güzel bir başlangıç oluyor gün için.
Üst seviye bir bisiklet ve kaliteli bir sürücü ile sana yaşattığı hazzın tarifi yok ancak tehlikeli tarafını da reddetmiyorum, kaza yaşama olasılığın elbette var ancak bilinçli bir sürücü kolay kolay kendi hatasından ötürü kazaya karışmaz. Kendimden bilerek söylüyorum.
Son tahlilde sahip olduğum bisiklet bu : Dünya üzerinde "Ben saksı değilim" diyebilecek cesarete sahip herkesi de bisiklet sürmeye davet ediyorum. Ve bisiklet ile tanışmadan ölecek insanlar için gerçekten ama gerçekten üzülüyorum. İnsanın kendini böyle bir zevkten mahrum bırakması hoş değil.
Tarafını kendin seçiyorsun : "O paraya motor alır, oturduğum yerden kendimi yormadan giderim" diyenlerin tarafında kalmakta da özgürsün. 25 yaşında kafam kadar göbeğe sahip olmakta da.
55 yaşında kalp ve damar hastalıklarına yakalanmakta özgürsün. Otomobillere fahiş oranda vergiler vermeye, her benzin istasyonunda amansızca soyulmaya, trafikte saatlerce mahkum kalmaya, metrobüste insanların ter kokusunu çekmeye, her sabah içi tıklım tıklım dolu gelecek bir otobüsü beklemeye, o otobüse mecbur kalmaya,
aynı o otobüsteki insanlar gibi SANA VERİLEN SINIRLARIN İÇERİSİNDE YAŞAMAYA ÖZGÜRSÜN.
Bu metni okut, ailen zaten gaza gelip sana bir Santa Cruz DH alacaktır
Son olarak ucuz bir bisiklet ile git her daim