Aileyi Oyun Almaya İkna Edememe

Bence gerçek bir oyun yapmak oyunda oyun yapmaktan daha zevklidir.

Zevk aldığın bir oyunu almak için neden ailene danışmana gerek yok bence. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz. Oyun alırken ailene bağlı olmak zorunda değilsin. Kendine bir ön ödemeli kart çıkart ve istediğin oyunu satın al. Ayrıca ailelerin bu tür oyun işlerine karışması da ayrı bir saçmalık

İninal kartım var zaten fakat dediğim gibi gizli iş yapmak istemiyorum. Ayrıca ben sadece ailemi ikna etmek için öneri istiyorum.

Ailenin parası ise bilmem ama senin kendi paransa hiç sormadan söylemeden al bir şey olmaz.

Ayrıca Game Dev Tycoon çok güzel bir oyundur bana kalırsa. Para verilmeye de değer.

Bence CS:GO al birdaha oyun almazsın zaten . Yalnız kimse zevklere ve düşüncelere karışamaz bence. Bu senin ailen bile olsa istediğini alacaksın arkadaşım. Açıkça söyle. Şiddet içerikli oyunlardan daha iyidir diyebilirsin.

CS:GO zaten mevcut elimde yaz indiriminde almıştım. Bugün iftardan sonra biraz daha ısrar edeceğim bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…