Aim almada zorlanmak mouse pad yüzünden olabilir mi?

wanhedaaa

Decapat
Daha fazla  
FPS oyunlarda sürekli aim kayıyor. Rastgele bir kumaş mouse pad kullanıyorum acaba bundan mıdır? Farenin bu konuda çok fark yaratacağını düşünmüyorum sensör vesaire hariç. Ama bir de skatez konusunda sorun olabileceğini düşünüyorum. Önerileriniz çözümleriniz nelerdir?

Sensörü kötü bir fareniz varsa değişin.Mousepadi bende sizin gibi kullanırken kalitelisine geçtim fark oluşturdu gerçekten.

Evet. Mesela ben aimi milim hatta piksel olarak kaydırmak istediğimde tık tık ilerliyor veya fazla ilerliyor pad iyi kayıdırmıyor ve mouse da kötü olabilir sonuçta 50 TL'ye alınan Gaming adı altında bir mouse

Sensörden veya mouse pad ile alakalı gibi duruyor eğer dandik değilse mouse pad kirlendiğinde de yapabiliyor.

Eğer psikolojik değilse ucuz ve kaliteli mouse pad çok fark eder. Farkını sadece denemekle anlayabilirsiniz. Onun dışında hangi fareyi kullanıyorsunuz?

Hepinizin de aşağı yukarı dediği gibi ben de öyle düşünüyorum. Fare kötü değilse çok fark etmez demek istemiştim ki kötü değil PMW3327 sensör var. Ama mouse pad çok dandik ve bu yüzden sanırım. Ne aim durdurma var ne kontrol. Çok kötü.

Mouse pad değiştirmeni tavsiye ederim ayrıca o sensör üzecek kadar kötü bir sensör değil dediğiniz gibi idare edecek bir sensör.

Mouse pad değiştirmeni tavsiye ederim ayrıca o sensör üzecek kadar kötü bir sensör değil dediğiniz gibi idare edecek bir sensör.

SteelSeries QCK düşünüyorum bir de bu control hybrid olayları var ne önerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…