Hyuh Centipat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #11 Fernando Muslera dedi: Everest SM-M9 Led Aydınlatmalı Kablolu Optik Mouse Fiyatları ve Özellikleri Aim azaltan mouse bu galiba. (Yanlış anlaşılma) Genişletmek için tıkla... Dalga geçmeyin eski mousemla. Gayet de iyi oynatıyordu kendileri.
Fernando Muslera dedi: Everest SM-M9 Led Aydınlatmalı Kablolu Optik Mouse Fiyatları ve Özellikleri Aim azaltan mouse bu galiba. (Yanlış anlaşılma) Genişletmek için tıkla... Dalga geçmeyin eski mousemla. Gayet de iyi oynatıyordu kendileri.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 3 Mayıs 2021 #12 Yahya Çolakoğlu dedi: Rakibe oyunda spray atarken silah tepmesini engelleyen mouse'lar var ya Ölmekten çok yoruldum ben o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir mouse yok. Onun adı hile oluyor ismide Aimbot.
Yahya Çolakoğlu dedi: Rakibe oyunda spray atarken silah tepmesini engelleyen mouse'lar var ya Ölmekten çok yoruldum ben o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir mouse yok. Onun adı hile oluyor ismide Aimbot.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.073 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #13 Yahya Çolakoğlu dedi: Pardon da birader sana mı soracağım neyle spray atacağı mı? Konuda bahsettiğim, bu şekil Mouse'ların olması. Genişletmek için tıkla... Bir de agresif yapmış Ona hile deniyor, her FPS oyununda ban sebebi.
Yahya Çolakoğlu dedi: Pardon da birader sana mı soracağım neyle spray atacağı mı? Konuda bahsettiğim, bu şekil Mouse'ların olması. Genişletmek için tıkla... Bir de agresif yapmış Ona hile deniyor, her FPS oyununda ban sebebi.