Aim geliştirmek için neler yapabilirim?

Makaleler
4
Yer
Denizli
Selamlar, CS:GO uzun zamandır oynuyorum fakat yakın zamanda çok fazla oynamaya başladım. Şimdi her oyunda adamlara gözükür gözükmez headshot yiyorum. Ben nasıl bu herifler gibi headshot atabilirim? Aimbotz haritasında günde 20-30 dakika çalışıyorum son 2 haftada 45 saat oynamışım mesela. Daha ne yapmalıyım?

Mouse dpi olabildiğince yüksekte kullanmaya alıştır kendini. Gerisi antrenman yetenek işi. Bide kondisyon var tabi her oyunda olduğu gibi süreklilik lazım.

Sadece antrenman yeterli olmuyor. Oyun içinde elinizin silaha alışması lazım. Mesela bundan 2 yıl önce, AWP ile dürbünü açtığım gibi öldürüyordum. Geçen oynayayım dedim, bu sefer dürbünü açana kadar öldüm. Oyun içi antrenman önemli.

20 30 dk yetmez ben günde 2 saat oyuna girmeden adam vuruyorum aimbotzda sadecee kafa çalışıyorum prof oyuncular günde 6 saat antreman yapıyor sadece

Tek yolu oyunu çok oynamak. Bunu yanında ekstra olarak dediğin gibi aimbotz çalışmaya devam et. Aimbotz'den sonra bazı güzel DM serverlari vardı onlara gir (Oyunu bayadır oynamadığım için unuttum, araştırarak bulabilirsin.). Total'de her gün 1-1.5 saat antrenman yap. Ardından oynayabildiğin kadar faceit, rekabetçi oyna. Ve söylenin aksine DPI'yını düşük tutmaya çalış. Gittikçe düşür. Bu senin daha iyi aim almana ve gereksiz hareket yapmamana neden olur. Mousepad'in küçükse büyük bir mousepad al. Görüntü ayarlarını düşür. Genel olarak kullanılan 1024x768 veya 1280x960. Ama 1440x900 veya 800x600 de tercih edilenlerden. Aimin iyileştikce bir yerden sonra bütün ayarlarını sabit tut ve hiç değiştirme. Bir ay yapacaksın bunu sonra diyeceksin ee ben yine ölüyorum. Hemen olmuyor genel de bunlar. Aradan baya zaman geçmesi lazım. Birde önem vermen gerekiyor.

Yanlış bilgilendirmeyelim, profesyonel kaç oyuncu DPI yüksek oynuyor ki Özgür'den başka. DPI düşürmeye çalışın. Olabildiğince fazla rekabetçi maça girin ki tecrübe edinin. Rekabetçi maç girdikçe oyun bilginiz artacak kim nereden geliyor, nereye pusarsam görünmem, fake vermeyi, silahların geri tepmelerini, silahların verdiği hasarı her şeyi kavrayacaksınız zamanla. İlk zamanlar DPI ve sensitivity ayarlarınızı hemen bulamazsınız bu zaman geçtikçe oturacak bende öyle oldu. Silahlara alıştıktan sonra sizde onlara HS göndermeye başlayacaksınız, oyun kazandıracak hamleler yapacaksınız tabii aim tarzı oyunlara eğiliminiz varsa. Rekabetçi girebildiğiniz kadar girin derim, aim çalışmanın yanında kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…