Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 415 16 Ocak 2023 #1 Merhaba Valorant oyuncusuyum ve aimim ortalamanın bir tık altı. Aim Lab aimimi geliştirir mi?
War is hell Femtopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 189 Çözümler 4 Yer Berlin, Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400F RX 580 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Borsa 16 Ocak 2023 #2 Plagerty dedi: Merhaba Valorant oyuncusuyum ve aimim ortalamanın bir tık altı. Aim Lab aimimi geliştirir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Plagerty dedi: Merhaba Valorant oyuncusuyum ve aimim ortalamanın bir tık altı. Aim Lab aimimi geliştirir mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
WaseLL Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 577 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #3 Plagerty dedi: Merhaba Valorant oyuncusuyum ve aimim ortalamanın bir tık altı. Aim Lab aimimi geliştirir mi? Genişletmek için tıkla... Düzenli ve yeterli kullanımda etki ediyor.
Plagerty dedi: Merhaba Valorant oyuncusuyum ve aimim ortalamanın bir tık altı. Aim Lab aimimi geliştirir mi? Genişletmek için tıkla... Düzenli ve yeterli kullanımda etki ediyor.
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 962 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #4 Plagerty dedi: Merhaba Valorant oyuncusuyum ve aimim ortalamanın bir tık altı. Aim Lab aimimi geliştirir mi? Genişletmek için tıkla... Krunker.io daha iyi geliştirir.Çok çok hızlı oynanışı var.
Plagerty dedi: Merhaba Valorant oyuncusuyum ve aimim ortalamanın bir tık altı. Aim Lab aimimi geliştirir mi? Genişletmek için tıkla... Krunker.io daha iyi geliştirir.Çok çok hızlı oynanışı var.
KebablıKavurma1 Picopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 945 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #5 Plagerty dedi: Merhaba Valorant oyuncusuyum ve aimim ortalamanın bir tık altı. Aim Lab aimimi geliştirir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Aim Lab aim değil reflex geliştirir eğer reflexlerin kötüyse ve zamanın varsa bence kullanmanın zararı yok.
Plagerty dedi: Merhaba Valorant oyuncusuyum ve aimim ortalamanın bir tık altı. Aim Lab aimimi geliştirir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Aim Lab aim değil reflex geliştirir eğer reflexlerin kötüyse ve zamanın varsa bence kullanmanın zararı yok.
Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 415 16 Ocak 2023 #6 YAVUZKAGAN dedi: Krunker. IO daha iyi geliştirir. Çok çok hızlı oynanışı var. Genişletmek için tıkla... Krunker IO baktımda acayip hızlı bana göre değil.
YAVUZKAGAN dedi: Krunker. IO daha iyi geliştirir. Çok çok hızlı oynanışı var. Genişletmek için tıkla... Krunker IO baktımda acayip hızlı bana göre değil.
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 962 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #7 Plagerty dedi: Krunker IO baktımda acayip hızlı bana göre değil. Genişletmek için tıkla... Biraz alışmak gerek özellikle shift+space'i doğru zamanda basarak çok hızlı gidebilirsin bunu dene.
Plagerty dedi: Krunker IO baktımda acayip hızlı bana göre değil. Genişletmek için tıkla... Biraz alışmak gerek özellikle shift+space'i doğru zamanda basarak çok hızlı gidebilirsin bunu dene.