Falmy Decapat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Merhabalar, bugün Aimlaba girdim ve atölyeden bir tane eğitim programı indirdim. Uygulama içinde göremiyorum bu programı. Nasıl görürüm? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Merhabalar, bugün Aimlaba girdim ve atölyeden bir tane eğitim programı indirdim. Uygulama içinde göremiyorum bu programı. Nasıl görürüm?
Çözüm HiJuniO7R 29 Haziran 2021 Falmy dedi: Merhabalar, bugün aimlaba girdim ve atölyeden bir tane eğitim programı indirdim. Uygulama içinde göremiyorum bu programı. Nasıl görürüm? Genişletmek için tıkla... Yüklemelerim kısmında sağ üstte indirmelerim de olabilir, adını bilmiyorum, bulursunuz zaten sağ üstte.
Falmy dedi: Merhabalar, bugün aimlaba girdim ve atölyeden bir tane eğitim programı indirdim. Uygulama içinde göremiyorum bu programı. Nasıl görürüm? Genişletmek için tıkla... Yüklemelerim kısmında sağ üstte indirmelerim de olabilir, adını bilmiyorum, bulursunuz zaten sağ üstte.
HiJuniO7R Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 29 Haziran 2021 #2 Falmy dedi: Merhabalar, bugün aimlaba girdim ve atölyeden bir tane eğitim programı indirdim. Uygulama içinde göremiyorum bu programı. Nasıl görürüm? Genişletmek için tıkla... Yüklemelerim kısmında sağ üstte indirmelerim de olabilir, adını bilmiyorum, bulursunuz zaten sağ üstte. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Falmy dedi: Merhabalar, bugün aimlaba girdim ve atölyeden bir tane eğitim programı indirdim. Uygulama içinde göremiyorum bu programı. Nasıl görürüm? Genişletmek için tıkla... Yüklemelerim kısmında sağ üstte indirmelerim de olabilir, adını bilmiyorum, bulursunuz zaten sağ üstte.