Aim Lab çalışma haritası ve program önerisi

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba. Bilgisayar oyunlarındaki aimi bir nebze olsun iyileştirmek amacıyla Aim Lab ve CS'ye sardım. CS'de günde 1500 botla headshoot alıştırması yapıyorum. 500 düz headshoot 500 flick, 500 hareketli bot olmak üzere her gün yapıyorum. Ve ardından oyundan bıkana kadar ölüm maçı atıyorum.

Aim Lab tarafında günde 10 kere flickshoot alıştırması, 10 kere tracking alıştırması, 10 kere keskin nişancı alıştırması ve sıkılana kadar düzlemde atış alıştırması yapıyorum.

Hızlı AWP kullanmak dışında faydalarını pek göremedim. Aim Lab'i 1 aydır kullanıyorum, faydası oldu ama kısa sürede hızlı sonuç almak istiyorum.

Bana bu yazdıklarım dışında önerebileceğiniz Aim Lab haritası veya CS alıştırması önerileriniz olur muydu?

Merhaba. Bilgisayar oyunlarındaki aimi bir nebze olsun iyileştirmek amacıyla Aim Lab ve CS'ye sardım. CS'de günde 1500 botla ha alıştırması yapıyorum. 500 düz HS, 500 flick, 500 hareketli bot olmak üzere her gün yapıyorum. Ve ardından oyundan bıkana kadar ölüm maçı atıyorum.

Aim Lab tarafında günde 10 kere flickshoot alıştırması, 10 kere tracking alıştırması, 10 kere keskin nişancı alıştırması ve sıkılana kadar düzlemde atış alıştırması yapıyorum.

Hızlı AWP kullanmak dışında faydalarını pek göremedim. Aim Lab'i 1 aydır kullanıyorum, faydası oldu ama kısa sürede hızlı sonuç almak istiyorum.

Bana bu yazdıklarım dışında önerebileceğiniz Aim Lab haritası veya CS alıştırması önerileriniz olur muydu?

Hocam size tavsiyem yapamamanız ciddiyim bunu yarıya indirin onun yerine spor falan yapın eğer profesyonel kariyer düşünmüyor iseniz ben de oyun oynamayı severim de biraz kafayı bozmuş gibisiniz.

@Marmelatseven çimene basıyorum canım, siz biraz fazla abartmışsınız olayımı. Günde 2 saat ya alıyor ya almıyor.

Ha iyi o zaman hocam yine aim geliştirmek için fazla ama aklımdaki kadar çok değilmiş o zaman size tavsiyem oyun bilgisi hakkında videolar öğrenmelisiniz pozisyon almak da aim kadar önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı