swinxy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Aim Lab Premium almayı düşünüyorum. Yorumları genelde olumsuz yönde, artı etkileri var mı? Hassasiyet bulucu işe yarıyor mu?
Aim Lab Premium almayı düşünüyorum. Yorumları genelde olumsuz yönde, artı etkileri var mı? Hassasiyet bulucu işe yarıyor mu?
C CanavarHamsi Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 bence gereksız ayrıca hassasiyeti kendin deneme yanılma ıle bulabılırsın
swinxy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 CanavarHamsi dedi: bence gereksız ayrıca hassasiyeti kendin deneme yanılma ıle bulabılırsın Genişletmek için tıkla... Hassasiyetim 1600DPI 0.08 ama bana yavaş geliyor. Rahat adam vurabiliyorum ama arkadan gelen biri olursa tepki veremiyorum.
CanavarHamsi dedi: bence gereksız ayrıca hassasiyeti kendin deneme yanılma ıle bulabılırsın Genişletmek için tıkla... Hassasiyetim 1600DPI 0.08 ama bana yavaş geliyor. Rahat adam vurabiliyorum ama arkadan gelen biri olursa tepki veremiyorum.
C CanavarHamsi Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #4 swinxy dedi: Hassasiyetim 1600DPI 0.08 ama bana yavaş geliyor. Rahat adam vurabiliyorum ama arkadan gelen biri olursa tepki veremiyorum. Genişletmek için tıkla... custom curve kullanıyorum ben o sorunu onla cozersın
swinxy dedi: Hassasiyetim 1600DPI 0.08 ama bana yavaş geliyor. Rahat adam vurabiliyorum ama arkadan gelen biri olursa tepki veremiyorum. Genişletmek için tıkla... custom curve kullanıyorum ben o sorunu onla cozersın
swinxy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #5 CanavarHamsi dedi: custom curve kullanıyorum ben o sorunu onla cozersın Genişletmek için tıkla... Hocam kas hafızasına zararlı olduğu söyleniyor sizin düşünceniz nedir?
CanavarHamsi dedi: custom curve kullanıyorum ben o sorunu onla cozersın Genişletmek için tıkla... Hocam kas hafızasına zararlı olduğu söyleniyor sizin düşünceniz nedir?