Aim Lab'de 20K skor kötü mü?

Zinederon

Kilopat
Yer
Ordu, Fatsa
Daha fazla  
Merhaba, 30-35 dakikadır Aim Lab'de alıştırma yapıyorum. Başta 2-3K yapabiliyordum, şu an maksimum 20K'ye çıkabiliyorum. Sizce nasıl? Kötüyse Aim Lab'e yeni başladığımdan olabilir mi?

Merhaba, 30-35 dakikadır Aim Lab'de alıştırma yapıyorum. Başta 2-3K yapabiliyordum, şu an maksimum 20K'ye çıkabiliyorum. Sizce nasıl? Kötüyse Aim Lab'e yeni başladığımdan olabilir mi?

Hangi alıştırma? Eğer 3 hedefin sürekli değiştiği alıştırma ise gerçekten kötü. Ben bronz 3'üm ve 35-40k yapıyorum.

Yani o skor baya kötü. Ortalama bir oyuncu normalde 40-50 bin yapıyor. İyi oyuncular da 90-100 bine çıkıyor. Şahsen ben 85 bin civarı yapıyorum. Aiminizi biraz geliştirmeye çalışın. AimLab'a alıştıkça 10 bin falan artar ortalama. Ha bir de Gridshot mu?

Refleks mi geliştiriyorsunuz ?

Refleks mi geliştiriyorsunuz?
Evet.
Şu an sadece Aim Lab'de 25 dakikam var ilk başta 3 4 bin yapabiliyordum sizce Aim Lab'e alıştıktan sonra yükselir mi skor (20 dakika ısınmadan sonra olan skor.)
Gridshotmu bilmiyorum az sonra bakacğım. Şuan maks. 20K.
Hayır Spidershot mış.

Son düzenleme:
Spidershot'a alışmadan düşük yapmanız normal gibi. En çok Gridshot ve Sixshot geliştirir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…