ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Aim Lab'de antrenman yapmak Valorant'ta geliştirir mi?
Ryan06 Picopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 266 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #2 Aim Lab, Valve'ın geliştirdiği yapım ve Valorant'tan farklı bir fizik motoru kullanıyor.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 Eğer Valorant hassasiyetinize göre güzel ayar yapabilirseniz tabii ki. Ryan06 dedi: Aim Lab, Valve'ın geliştirdiği yapım ve Valorant'tan farklı bir fizik motoru kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Olay odaklanmak değil mi? Zaten Valorant'a göre de hassasiyet modu var diye biliyorum.
Eğer Valorant hassasiyetinize göre güzel ayar yapabilirseniz tabii ki. Ryan06 dedi: Aim Lab, Valve'ın geliştirdiği yapım ve Valorant'tan farklı bir fizik motoru kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Olay odaklanmak değil mi? Zaten Valorant'a göre de hassasiyet modu var diye biliyorum.
Ryan06 Picopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 266 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 iKayraOnur dedi: Eğer Valorant hassasiyetinize göre güzel ayar yapabilirseniz tabii ki. Olay odaklanmak değil mi? Zaten Valorant'a göre de hassasiyet modu var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında doğru. Aime odaklandığın an iş biter ama insanların farklı oyunlardakilere alışamayabilir.
iKayraOnur dedi: Eğer Valorant hassasiyetinize göre güzel ayar yapabilirseniz tabii ki. Olay odaklanmak değil mi? Zaten Valorant'a göre de hassasiyet modu var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında doğru. Aime odaklandığın an iş biter ama insanların farklı oyunlardakilere alışamayabilir.