S SKVH Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #1 Eskiden ayarlayabiliyordum 10 dakika civarı ama kaldırılmış sanırım. Nasıl ayarlayabilirim?
The_Locex Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #2 SKVH dedi: Eskiden ayarlayabiliyordum 10 dakika civarı ama kaldırılmış sanırım. Nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bro sabahın 6'sında şunu yazdırtacak kadar nasıl bir yaşanmışlık var. Alıştırma açarken yanda ayarlar simgesi oluyor, ona tıkla daha sonra alıştırma süresi diye bir kısım var oradan ayarla
SKVH dedi: Eskiden ayarlayabiliyordum 10 dakika civarı ama kaldırılmış sanırım. Nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bro sabahın 6'sında şunu yazdırtacak kadar nasıl bir yaşanmışlık var. Alıştırma açarken yanda ayarlar simgesi oluyor, ona tıkla daha sonra alıştırma süresi diye bir kısım var oradan ayarla
Meb okul tahtası Femtopat Katılım 9 Eylül 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2025 #3 SKVH dedi: Eskiden ayarlayabiliyordum 10 dakika civarı ama kaldırılmış sanırım. Nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Calışma senin degilse ayarlaymıyosun diye biliyorum yanlış olabilir ama.
SKVH dedi: Eskiden ayarlayabiliyordum 10 dakika civarı ama kaldırılmış sanırım. Nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Calışma senin degilse ayarlaymıyosun diye biliyorum yanlış olabilir ama.