KaanFitness Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #11 329112 dedi: Oyunu oyna yavaş yavaş gelişir. Eğer oyuna başlamadan istersen Aim Lab dene. Genişletmek için tıkla... Biraz daha hızlı geliştirmek istiyorum Aim Lab indiriyorum.
329112 dedi: Oyunu oyna yavaş yavaş gelişir. Eğer oyuna başlamadan istersen Aim Lab dene. Genişletmek için tıkla... Biraz daha hızlı geliştirmek istiyorum Aim Lab indiriyorum.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 21 Mayıs 2022 #12 @KaanFitness mesela oyunda basit eğlence gibi bir mod yok mu rankı etkilemeyen? Oralarda pratik yapabilirsin.
@KaanFitness mesela oyunda basit eğlence gibi bir mod yok mu rankı etkilemeyen? Oralarda pratik yapabilirsin.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.249 Çözümler 6 21 Mayıs 2022 #13 333365 dedi: @KaanFitness mesela oyunda basit eğlence gibi bir mod yok mu rankı etkilemeyen? Oralarda pratik yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Var DM.
333365 dedi: @KaanFitness mesela oyunda basit eğlence gibi bir mod yok mu rankı etkilemeyen? Oralarda pratik yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Var DM.
oktaywastaken Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 285 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus A520M-R Anakart AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Asus GeForce RTX 4060 Ekran Kartı Kingston Beast Black 64GB (2x32) 3600MHz RAM Kingston NV3 1TB NVMe + Kingston A400 480GB SATA SSD Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #14 esercim dedi: Aim Lab olayı bana katkı sağlamadı en iyisi DM gerçek kişilerle ve puan kaybetme derdi yok. Genişletmek için tıkla... Ben de DM oynamanın Aim Lab'e göre daha iyi olcağını düşünüyorum. DM'de saf aim dışında adamların çıkacakları yerlere göre Crosshair'inizi nereye koyacağınızı da daha iyi anlıyorsunuz.
esercim dedi: Aim Lab olayı bana katkı sağlamadı en iyisi DM gerçek kişilerle ve puan kaybetme derdi yok. Genişletmek için tıkla... Ben de DM oynamanın Aim Lab'e göre daha iyi olcağını düşünüyorum. DM'de saf aim dışında adamların çıkacakları yerlere göre Crosshair'inizi nereye koyacağınızı da daha iyi anlıyorsunuz.
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #15 Oyun bilginiz olmazsa aiminiz çok iyide olsa platdan sonrası gelmez. Aim geliştirmek için dm atman lazım ses kasmadan. Oyun bilgisi kazanmak içinde e-spor maçlarını dikkatli izlemen ve bol bol oynaman lazım.
Oyun bilginiz olmazsa aiminiz çok iyide olsa platdan sonrası gelmez. Aim geliştirmek için dm atman lazım ses kasmadan. Oyun bilgisi kazanmak içinde e-spor maçlarını dikkatli izlemen ve bol bol oynaman lazım.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 21 Mayıs 2022 #16 esercim dedi: Var, DM. Genişletmek için tıkla... Tamam mesela orada girip sürekli oyun oyna, pratik yap.
esercim dedi: Var, DM. Genişletmek için tıkla... Tamam mesela orada girip sürekli oyun oyna, pratik yap.
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 21 Mayıs 2022 #17 RTX2023 dedi: Oyun bilgisi kazanmak içinde e-spor maçlarını dikkatli izlemen ve bol bol oynaman lazım. Genişletmek için tıkla... E spor maçları izleme konusuna imzamı atarım. Gerçekten CS:GO oynadığım zamanlar e-spor maçlarından öyle taktikler öğrenmiştim ki çok iyi oynuyordum.
RTX2023 dedi: Oyun bilgisi kazanmak içinde e-spor maçlarını dikkatli izlemen ve bol bol oynaman lazım. Genişletmek için tıkla... E spor maçları izleme konusuna imzamı atarım. Gerçekten CS:GO oynadığım zamanlar e-spor maçlarından öyle taktikler öğrenmiştim ki çok iyi oynuyordum.
KaanFitness Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #18 Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim artık bolca DM girerim sanırım arada bir de Aim Lab gireceğim tekrar teşekkürler.
Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim artık bolca DM girerim sanırım arada bir de Aim Lab gireceğim tekrar teşekkürler.