Aim neden kötüleşmiş olabilir?

shadow52

Decapat
Katılım
25 Temmuz 2023
Mesajlar
321
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben Fatih. Geçenlerde yücelik 2'ye çıktıktan sonra oyundan çok hafif bir soğuma başladı bende. Öncelikle söyleyeyim, eskiden Gold eloya ilk çıktığımda bile diğer yüce arkadaşıma VS'de 7 12 yeniyordum, aimim o kadar iyiydi. Neyse, dediğim gibi oyundan soğudum, bir ara 3-4 ay girmedim, üstüne bir de taşındım başka bir eve, ve haliyle masa düzenimi de değiştirdim, mesela kasaya özel yer yaptım masada. Birden Valorant oynamak istedi canım, girdim klasik aim rutinimi yapacaktım ki bir baktım, aimim vasat durumda. Nedense fareyi tutarken eskisi gibi hissettirmiyor, yani kas hafızam tanımıyor o tutuşu. Galiba mousepadin yerini değiştirdiğimden, oldu bir tık daha sağ ve aşağı aldım üstüne eski yerini de hatırlamıyorum. Neyse, maçta olur dedim girdim Gold'a kadar düştü elom, neredeyse demire düşüyordum, dedim bu böyle olmaz. Ne yapmam lazım? Yani galiba mousepadin yerini değiştirdiğimden kas hafızam tanımadı, ne yapabilirim? Tekrardan aim mi kasmam lazım? Ayrıca şu an mousepadimin durduğu yeri çizimle gösterdim, ona da bakın. Şimdiden teşekkürler.

1755795802455.png
 
Padin durduğu yer normal Valorant gibi bir oyun için 3 4 ay çok büyük bir ara. Şimdi başladığında kaç maç attın? Ve hangi rankta başladın.
 
Merhaba, ben Fatih. Geçenlerde yücelik 2'ye çıktıktan sonra oyundan çok hafif bir soğuma başladı bende. Öncelikle söyleyeyim, eskiden Gold eloya ilk çıktığımda bile diğer yüce arkadaşıma Vs'de 7 12 yeniyordum, aimim o kadar iyiydi. Neyse, dediğim gibi oyundan soğudum, bir ara 3-4 ay girmedim, üstüne bir de taşındım başka bir eve, ve haliyle masa düzenimi de değiştirdim, mesela kasaya özel yer yaptım masada. Birden Valorant oynamak istedi canım, girdim klasik aim rutinimi yapacaktım ki bir baktım, aimim vasat durumda. Nedense fareyi tutarken eskisi gibi hissettirmiyor, yani kas hafızam tanımıyor o tutuşu. Galiba mousepadin yerini değiştirdiğimden, oldu bir tık daha sağ ve aşağı aldım üstüne eski yerini de hatırlamıyorum. Neyse, maçta olur dedim girdim Gold'a kadar düştü elom, neredeyse demire düşüyordum, dedim bu böyle olmaz. Ne yapmam lazım? Yani galiba mousepadin yerini değiştirdiğimden kas hafızam tanımadı, ne yapabilirim? Tekrardan aim mi kasmam lazım? Ayrıca şu an mousepadimin durduğu yeri çizimle gösterdim, ona da bakın. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2560257

FPS oyunlarında Valorant olsun CS olsun çoğu oyunda bu böyledir oyuna ara verirsin oyundan soğursun geri dönme isteği gelir aniden eski performansını vermezsin çöktüğünü hissedersin ve gerilemeye başlarsın edebiyat yapar gibi oldu ama oyun olsun çoğu şey olsun hayattaki mentalle bağlantılı neyse :D demem o ki çok takılıyorsan performansının düşmesine aim çalış, yüce 2 olmuşsun zamanında zaten demek ki iyisin 1-2 aya açılırsın relax ol eğlencene bak iyi eğlenceler iyi maçlar :D
 
VALORANT oyununda karakterlerin çoğu dash attığı vs. olduğu için tavsiyem bir süre monitörün çözünürlüğü neyse onda oynamanız. 1280x960 gibi bir çözünürlükte oynarken rakipler özellikle sağa sola aşırı hızlı hareket ediyor gibi geliyordu aim çok zorlaşıyordu 2 hafta 1080P oynadım bu durumun üstesinden geldim, tavsiyemdir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı