Aim rutini nedir?

• Konuyu başlatan c0ntr4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 190

c0ntr4

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gerçekten bu aim konusunu çok kurcaladığımın farkındayım ana CS de global olup da Valorant'ta bronz olup adam vuramamak can sıkıyor. Bana önerebileceğiniz hazırda YT Instagram gibi platfotmlardan bulabileceğim kesin işe yarayacak aim rutini olur training olur varsa size zahmet paylaşır mısınız?

Sadece oyun mekaniğine alışın. CS'de globalseniz zaten Valorant'a alışarak belli bir noktaya gelebilirsiniz. Valorant'ta rank kasmak daha zor çünkü elo Hell'e düştükten sonra oyunların hepsinde 1V9 atmadığınız sürece rank çıkamıyorsunuz.

Youtube'da Dash'in videolarina bakabilirsin bu konuda. Aimlabs rutinleri, low elo icin aim rutini videolarina bakabilirsin. Isine yarar umarim.

Benim rutinim kulaklığı çıkarıp Deathmatch atarken sırasıyla 1 oyun Sheriff, 1 oyun Guardian ve 1 oyun da Vandal ile sadece one tap vs headshot gitmeye çalışmak. Bunu yaparken de küçük strafe'ler atarak tek tek sıkarak sabırla ilerliyorum. Amaç 1. olmak değil, el kol hafızasını yerine oturtup sabırlı olmayı öğrenmek. Ama halen adam görünce pata küte sıkıyorum orası ayrı :D Bu arada kulaklık çıkarınca oyun içindeki farkındalığınıza ve reflekslerinize çok daha odaklanıyorsunuz.

Yılladır FPS Online fark etmiyor PUBG'sinden minecraftına kadar hepsini oynadım hepsinde de antrenman yapmaya kafayı taktım belli bir yere kadar ama hiçbir işe yaradığını görmedim. Bu antrenmanların çünkü CS ve Valorant'dan örnek verirsem hellian kanalını bilmeyen yoktur onun 1 haftalık aim antrenmanları var bir ara kafayı taktım senin gibi niye vuramıyorum şöyle böyle diye gittim 2 hafta boyunca o rutini yaptım ama ne yalan söyleyeyim fasa fiso hiçbir işe yaramadı yıllarca farklı oyunlarda da antrenman yaptım ama traning moduna girip 2 3 bot vurmayla olmuyor hocam gerçek bir tecrübe lazım çünkü en basitinden gerçek oyuncular training modunda ki gibi olduğu yerde beklemiyor onlarda strafe atıyor falan.

Yani uzun lafın kısası bir oyunda gelişmek istiyorsanız bol bol oynamanız lazım aim rutini şu rutini bu rutini hikaye hepsi. Ayrıca bir oyunda hırs yaparsanız o konuda daha kötü oluyorsunuz şu an Valorant'tan sıkıldığım için bıraktım arada giriyorum hatta iyi de oynuyorum ama 1 maç vuramayınca niye vuramadım deyip hırs yapıyorum ve daha kötü oynamaya başlıyorum zorladıkça yanlış peek atmalar gereksiz rushlar falan.

Arkadaşlar gerçekten bu aim konusunu çok kurcaladığımın farkındayım ana CS de global olup da Valorant'ta bronz olup adam vuramamak can sıkıyor. Bana önerebileceğiniz hazırda YT Instagram gibi platfotmlardan bulabileceğim kesin işe yarayacak aim rutini olur training olur varsa size zahmet paylaşır mısınız?
Dostum yüceydim. Kız arkadaşımla hesap değiştik diye şimdi bronz/silver elodayım. Ya arkadaş her maç 40 üstü vuruyorum yinede o elodayım. Anlayacağın rank atlamak istiyorsan takımlı (iyi olduğunu biliğin ve sürekli iletişim,oyun içi iletişim, kurduğun insanlar,) ile oyuna girip o şekil oynayacaksın. Yoksa o çöplükten zor çıkarsın.

Dostum yüceydim. Kız arkadaşımla hesap değiştik diye şimdi bronz/silver elodayım. Ya arkadaş her maç 40 üstü vuruyorum yinede o elodayım. Anlayacağın rank atlamak istiyorsan takımlı (iyi olduğunu biliğin ve sürekli iletişim,oyun içi iletişim, kurduğun insanlar,) ile oyuna girip o şekil oynayacaksın. Yoksa o çöplükten zor çıkarsın.
Ben takımla girmesem de artık girdiğim oyundaki diğer oyunculara bir şekilde takım ruhunu ve gazı veriyorum. Elimden geldiğince rotate olsun girilecek side olsun yönlendiriyorum. Şu sıralar 10 oyunda 7 8 ini kazanır oldum bu sayede. Oyunu trollemeye gelenlerle bile arkadaş olup onları da oyunu almaya ikna ediyorum. Başka türlü takım olmadan zor gerçekten.

Ben takımla girmesem de artık girdiğim oyundaki diğer oyunculara bir şekilde takım ruhunu ve gazı veriyorum. Elimden geldiğince rotate olsun girilecek side olsun yönlendiriyorum. Şu sıralar 10 oyunda 7 8 ini kazanır oldum bu sayede. Oyunu trollemeye gelenlerle bile arkadaş olup onları da oyunu almaya ikna ediyorum. Başka türlü takım olmadan zor gerçekten.
Aga yüce elodan sonra bu eloda adamlara anlatsam bile oyun bilgileri yetmiyor çoğu zaman.

Düşük elo çöplüğü gerçekten doğru. Trolleyen ve çoluk çocuk çok geliyor maalesef çıkamıyorsunuz o çöplükten. Takım şart. Ek olarak aim olayında mutlaka antremanlarla kendini geliştirirsin ama bence bu işin özü biraz yetenek. Çok arkadaşım var 4 sene girmeyipte sonrasında girdiği her maç 25 30 vuran.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı