AIO PC işlemci yükseltme yapılabilir mi?

ardaflies

Decapat
Daha fazla  
Selamlar! Eğer yanlış yere açıyorsam konuyu affola. Doğru yeri tam olarak bulamadım.

Elimde yedek olarak kullandığım bir AIO PC mevcut. PC'nin linkini bırakıyorum: QUADRO STARK AMD22 87824 ALL IN ONE MASAÃSTà BİLGİSAYAR

Bu PC'den tek beklentim iş konusunda belirli bir stabilitede performans vermesi.

En düşük yer kaplayan ve hafif windows sürümlerine kadar çok şey denedim ama her seferinde işlemci %100'leri görüyor.

Ram tarafında bir sorun yaşamadım ama kullanırken anlık kasmalar donmalar yaşıyorum.

Bir işlemci güncellemesi yapılabilir mi sizce bu cihaz için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar! Eğer yanlış yere açıyorsam konuyu affola. Doğru yeri tam olarak bulamadım.

Elimde yedek olarak kullandığım bir AIO PC mevcut. PC'nin linkini bırakıyorum: QUADRO STARK AMD22 87824 ALL IN ONE MASAÃSTà BİLGİSAYAR

Bu PC'den tek beklentim iş konusunda belirli bir stabilitede performans vermesi.

En düşük yer kaplayan ve hafif windows sürümlerine kadar çok şey denedim ama her seferinde işlemci %100'leri görüyor.

Ram tarafında bir sorun yaşamadım ama kullanırken anlık kasmalar donmalar yaşıyorum.

Bir işlemci güncellemesi yapılabilir mi sizce bu cihaz için?
Laptop işlemcisi olarak geçiyor yani büyük ihtimalle anakarta yapışık ve 2 çekirdekli bir işlemci. AMD A serisi zaten komple kasma yapan, 5 para etmez seriydi.

Yeni kasa almanız lazım kısaca.

Anlıyorum. Peki içerisindeki SSD ve RAM yapar mı yoksa komple elden çıkarmaya mi bakayım?
SSD yoksa Windows için hızlandırır, RAM ise 8 GB yeterli sayılır. Zaten RAM olarak arttırma bile olmayabilir, bu modeller çoğunlukla inanılmaz kıt geliştirmede. Şahsen tabi işinize yaramıyorsa elden çıkarın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı