AiO PC'de GTA 5, CS:GO ve Valorant'ta FPS düşüyor

Ahmet060

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, benim elimde all in one adında bilgisayarım var. Ekranı dokunmatik ve sadece ekran olanlardan. Görseldeki bilgisayarın RAM'i, ekran ekran kartı var. Oyunlarda sıkıntı yaşayabiliyorum örneğin; CS:GO çok az drop giriyor 5 ya da 10 dakikada bir, Valorant'ta FPS çok oynuyor bir 45 oluyor bir 75 oluyor sabit olmuyor, GTA 5 de araba hızlanınca drop yiyorum bayağı GTA'da ayarları en düşükte oynuyordum drop fazla giriyordu şimdi orta ayarlara getirdim sadece hızlanınca giriyor drop tavsiye verir misiniz? Hani RAM mi aliyim, başka bir şey mi yapayım, program mı yükleyim. Bir de hatırlatma yaz aylarında bilgisayar çok ısınıp kapanıyor GTA'da çok oluyordu fan güçlü fan öyle bir çalışıyor ki masa bazen titriyor gibi oluyor.

Dosya Ekleri

• 69ABF33E-412B-4A29-A316-9E3AD42889A6.jpeg
    69ABF33E-412B-4A29-A316-9E3AD42889A6.jpeg
    214,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 580A12BC-255E-4C72-85A7-36E0B88ADC75.jpeg
    580A12BC-255E-4C72-85A7-36E0B88ADC75.jpeg
    290,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, benim elimde all in one adında bilgisayarım var. Ekranı dokunmatik ve sadece ekran olanlardan. Görseldeki bilgisayarın RAM'i, ekran ekran kartı var. Oyunlarda sıkıntı yaşayabiliyorum örneğin; CS:GO çok az drop giriyor 5 ya da 10 dakikada bir, Valorant'ta FPS çok oynuyor bir 45 oluyor bir 75 oluyor sabit olmuyor, GTA 5 de araba hızlanınca drop yiyorum bayağı GTA'da ayarları en düşükte oynuyordum drop fazla giriyordu şimdi orta ayarlara getirdim sadece hızlanınca giriyor drop tavsiye verir misiniz? Hani RAM mi aliyim, başka bir şey mi yapayım, program mı yükleyim. Bir de hatırlatma yaz aylarında bilgisayar çok ısınıp kapanıyor GTA'da çok oluyordu fan güçlü fan öyle bir çalışıyor ki masa bazen titriyor gibi oluyor.
4GB ram hiç bir oyunda yeterli olmaz.

Powerın kaç watt? Oyun içi ısı değerlerin neler?

Ona nasıl bakacağım.
İşlemcin ısındığı için frekansını düşürüyor olabilir, AiO PC'yi nasıl soğutacaksın o sana kalmış.
AiO pcler için özel soğutma yok mu?
Oyun içi en az 70 herhalde
4GB ram hiç bir oyunda yeterli olmaz.
Bu ay ram almayı düşünüyordum zaten 2+2 gb samsung ram var. 8 gb ram alsam bide 2 gb ram tabakilirmiyim yanında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı