AiO sıvı soğutmalar kasada egzoz olarak kullanılabilir mi?

Aytuğ

Megapat
Daha fazla  
Corsair Spec Delta RGB kasa kullanıyorum. Önde 3 adet 'intake', arkada 1 adet 'exhaust' şeklinde fan sistemine sahip. Kasanın üstünde ise 240Mm'e kadar fan destekliyor. Bu sisteme şu sıvı soğutmayı alıp üst kısma egzoz olarak takmak mantıklı mı? Bilgisayarın içiyle çok fazla uğraşmak istemiyorum, pek anlamıyorum çünkü. Sistemi kendim topladım ama fanların kabloları kasanın içinde belirli yerlerden geliyor. Sökmek zor olabilir. Sizce egzoz olması performansını çok etkiler mi? İşlemcim R5 3600 bu arada, stok soğutucu kullanıyorum. PCB kapalı olarak 3.6GHz çalışıyor şu anda. 70 derece civarını görüyorum yükte. Bu sıvı soğutma ile PCB açık olarak kullanmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla etkilemez. Yine "Ben sıvı soğutmayım!" diye belli eder kendini.
Yani mantıklı bir seçimdir, doğru mudur? Şu an böyle bir bütçem yok ama hava soğutma + tepeye 2 tane fan ve fan çoklayıcı almak yerine böyle bir sıvı soğutma egzoz olarak düşünülebilir, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…