R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Merhaba. Amazon'da mini USB stick, mini USB PC, USB stick PC aklıma ne geldiyse aratıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Belli bir ismi var mı bunun aradığım zaman onunla ilgili sonuçlar gelsin veya başka ne önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2022
Merhaba. Amazon'da mini USB stick, mini USB PC, USB stick PC aklıma ne geldiyse aratıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Belli bir ismi var mı bunun aradığım zaman onunla ilgili sonuçlar gelsin veya başka ne önerirsiniz?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 27 Aralık 2022 #2 Konuya bakarken buldum, atayım hemen Amazon.com
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #3 Zakramoreas dedi: Konuya bakarken buldum, atayım hemen Amazon.com Genişletmek için tıkla... Bağlantı için teşekkür ederim. Ama ben ismi nasıl geçiyor diyerek sormuştum aslında bu USB belleğin. Mini Computer Stick olarak geçiyor öyle mi?
Zakramoreas dedi: Konuya bakarken buldum, atayım hemen Amazon.com Genişletmek için tıkla... Bağlantı için teşekkür ederim. Ama ben ismi nasıl geçiyor diyerek sormuştum aslında bu USB belleğin. Mini Computer Stick olarak geçiyor öyle mi?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 27 Aralık 2022 #4 Rufiq Cavadov dedi: Mini Computer Stick olarak geçiyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet, öyle gözüküyor.
Rufiq Cavadov dedi: Mini Computer Stick olarak geçiyor öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet, öyle gözüküyor.