Aiogo A68 alınır mı?

Bütçe
1750

Alpago28

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba aigo A68 modeli alınır mı? Arkadaşlar kuponla beraber 1200 TL'ye geliyor kablosuz bu fiyatlara başka öneriniz olur mu? Bir tık daha çıkabilirim.

@Yuiis

Merhaba aigo A68 modeli alınır mı? Arkadaşlar kuponla beraber 1200 TL'ye geliyor kablosuz bu fiyatlara başka öneriniz olur mu? Bir tık daha çıkabilirim.

@Yuiis
Hocam diğer konuna da baktım da
Şöyle söyleyim bütçen 2000 e çıkıyorsa royal kludge alabilirsin ama daha fazla çıkmaz diyorsan
bu da alınabilir ama ışıkları olmayan bir klavye, bilgin olsun.

Ama kablosuz istediğini yeni gördüm pardon.
O zaman %60 uygunsa bu olabilir.

Ben şu an kullanıyorum red switch modelini ışıksız olması dışında bence bir eksisi yok en sevdiğim kısmıda özellikle şarjı oldu aldıgımdan beridir ki 1 ay geçti hala şarja takmadım ben 1K fiyata almıştım ama onu göz önünde bulundurmak lazım 2K civarlarında daha kaliteli alternatifleri var biraz çıkabilirseniz onlara göz atın.

@Yuiis

A87 yellow switch modelini kullanıyorum. Dünden önceki gün şekerli 1 çay bardağı çay döküldü üzerine. Ve hala çalışıyor sağlamlık açısından müthiş gecikme falan söz konusu değil A87 modeliyle sadece tuş sayısı farkı var modelin. Kesinlikle öneririm şarjı yaklaşık 2 haftadır günde 5-6 saat oynayarak bitmedi hala.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı