Aion online nasıldır ?

GameForge üzerinden oynayacaksan çok kötü. Çok hile var. Zaten NCSOFT oyunu Gameforge'a sattığına pişman olmuştur. Amerika sunucusu hala NCSOFT'un. Amerika sunucusunda oynayacaksan onda problem yok. Ping sıkıntı olabilir sadece. Haricinde hem Avrupa, Hem de Amerika sunucusunda çok oyuncu kalmadı. Başlamak için yanlış seçim. Echo Of Soul çıktı. Kapalı betasının davetiyesi gelmişti, oynama fırsatım olmuştu biraz. Oyunun sitemi iyi. Craft sitemini ve özellikle PvP sitemine çok sevmiştim. Ama fikrimi sorarsan Free to Play = Pay to Win . Final Fantasy: A Realm Reborn online ve açık dünya. Elder Scroll'u çok övdüler. Ve tabi ki başlamak için bence çok geç ama World of Warcraft. Bu tarz oyunlar çok uzun süre populerliğini koruyabilir. Bu oyunlara bir bak bence

Şu an aion online oynuyorum sistem e aşırı bir şekilde yükleniyor sağlam bir grafik ve işlemci destegi istiyor oyun çevre grafik 3D ses ve efekt olarak oldukça zengin oyun içi video geçişlerinde kendi karakterini görüyorsun 60GB gibi devasa bir alan istiyor tamamen ücretsiz lakin oyun içi satın alımlara ihtiyaç duyuyorsun pvp ve pve olmak üzere kendi içinde ayrılıyor sims givi ev dekor edip evden extra bonus lar elde edebiliyorsun oyucuyu elemeye yönelik bir yapısı var ilk 55 lvl için rookie serverı var bütün server oyuncuları ortak bir yerde daha çok yardım bulma sansı ile kasıyor 55-60 arası tamamen ızdırap oyuncuyu bezdirmeye ve bu oyunu oynamaya kararlı kisileri bulmaya yönelik 60-65 arası tam anlamı ile pvp savas dungen ve pve başlıyor oyun oldukça keyifli Aion Perento Asmodian tarafında 65LvL Gunner ( silahçı ) oynuyorum oyunun Türkçe dil desteği olmasına rağmen oyunu Eng şeklinde kurulmasını ve oynanmasını öneriyorum

Şu an aion online oynuyorum sistem e aşırı bir şekilde yükleniyor sağlam bir grafik ve işlemci destegi istiyor oyun çevre grafik 3D ses ve efekt olarak oldukça zengin oyun içi video geçişlerinde kendi karakterini görüyorsun 60GB gibi devasa bir alan istiyor tamamen ücretsiz lakin oyun içi satın alımlara ihtiyaç duyuyorsun pvp ve pve olmak üzere kendi içinde ayrılıyor sims givi ev dekor edip evden extra bonus lar elde edebiliyorsun oyucuyu elemeye yönelik bir yapısı var ilk 55 lvl için rookie serverı var bütün server oyuncuları ortak bir yerde daha çok yardım bulma sansı ile kasıyor 55-60 arası tamamen ızdırap oyuncuyu bezdirmeye ve bu oyunu oynamaya kararlı kisileri bulmaya yönelik 60-65 arası tam anlamı ile pvp savas dungen ve pve başlıyor oyun oldukça keyifli Aion Perento Asmodian tarafında 65LvL Gunner ( silahçı ) oynuyorum oyunun Türkçe dil desteği olmasına rağmen oyunu Eng şeklinde kurulmasını ve oynanmasını öneriyorum
Merhabalar ben aion u 2 yıl önce aktif oynuyordum bırakdım şimdik yeniden başlamak istiyorum senin yorumunu gördüm neden ingilizce oynanması gerekiyor türkçe dil desteğinin kalkması kötü olmadımı sence? Ayrıca oyunun grafik optimizasyon sorunu var kale savaşlarında kalabalık ortamda 20 fps alıyor gtx1060 kartın %25 çalışıyor bunu halletseler tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı