iPad Pro 2. nesil mi? Sizdeki işlemci A14'ten daha güçlü sanırım?
Ekran koruyucu takmadan kullanmak istiyorum bende ama ekrana bir zarar gelirse diye korkuyorum. Ben digital sanata aşığım. Tabii bu iş için kaliteli cihazlar kullanmak gerekiiyor. Gerçi ne kadar kaliteli ürünlere sahip olsanız da yetenek olmazsa boş boş bakıyorsunuz ekrana.
Combo touch veya magic keyboard ile bir taşınabilir laptopa dönüşmesi birçok senaryoda kullanışlı oluyor. Özellikle 11” mükemmel bir boyut olduğunu düşünüyorum. Postacı çantasına koyup taşıyabilmek çok güzel. Apple’ı keşke oyun piyasasında daha çok görebilsek.
Combo touch veya magic keyboard ile bir taşınabilir laptopa dönüşmesi birçok senaryoda kullanışlı oluyor. Özellikle 11” mükemmel bir boyut olduğunu düşünüyorum. Postacı çantasına koyup taşıyabilmek çok güzel. Apple'ı keşke oyun piyasasında daha çok görebilsek.
Katılıyorum ama 13” her zaman yanımda taşımak istemem. Çünkü koruyucu bulmak ve düşerse zararı önlemek de zor bu boyutta bir cihaz için. Yeni nesil ipadler belki daha ince ve siyah şeritler de incelirse bütün parayı ona harcayabilirim.
Katılıyorum ama 13” her zaman yanımda taşımak istemem. Çünkü koruyucu bulmak ve düşerse zararı önlemek de zor bu boyutta bir cihaz için. Yeni nesil IPad'ler belki daha ince ve siyah şeritler de incelirse bütün parayı ona harcayabilirim.
Bu shsh kaydı için cihazın Jailbreak'li olması mı gerekiyor? Nasıl yapacağım? Önereceğiniz bir rehber var mı?