Air 4 iPadOS 16.1 güncellemesiyle yavaşlar mı?

A14 işlemcisi A12Z ve A12X işlemcisinden daha güçlü bir işlemcidir.

A14 işlemcisi A12Z ve A12X işlemcisinden daha güçlü bir işlemcidir.
Apple işlemcilere baya hakimsiniz sanırım. Benim o kadar bilgim yok ama 5nm ile üretilen m serisi desktop işlemcileri baya iyi.

Apple işlemcilere bayağı hakimsiniz sanırım. Benim o kadar bilgim yok ama 5nm ile üretilen m serisi desktop işlemcileri bayağı iyi.

M1 işlemcili bir iPad kullanıyorum, dediğin kadar var desem yeridir. Birçok bilgisayardan daha güçlü bir tablet kullanmak oldukça keyifli.

Genel olarak oyun ve internette gezinme amaçlı almıştım uzun yıllar işimi görmesi maksatı ile, bakalım kaç sene beraber olacağız

Combo touch veya magic keyboard ile bir taşınabilir laptopa dönüşmesi birçok senaryoda kullanışlı oluyor. Özellikle 11” mükemmel bir boyut olduğunu düşünüyorum. Postacı çantasına koyup taşıyabilmek çok güzel. Apple’ı keşke oyun piyasasında daha çok görebilsek.

iPad ve klavyeli kılıfa verilecek para ile MacBook Air alınmasını tavsiye ederim, iş için kullanmak daha pratik olur gibi.

iPad ve klavyeli kılıfa verilecek para ile MacBook Air alınmasını tavsiye ederim, iş için kullanmak daha pratik olur gibi.
Katılıyorum ama 13” her zaman yanımda taşımak istemem. Çünkü koruyucu bulmak ve düşerse zararı önlemek de zor bu boyutta bir cihaz için. Yeni nesil ipadler belki daha ince ve siyah şeritler de incelirse bütün parayı ona harcayabilirim.

Bu shsh kaydı için cihazın jailbreakli olması mı gerekiyor? Nasıl yapacağım? Önereceğiniz bir rehber var mı?

Son düzenleme:

YouTube açılırsa bazı videoları paylaşacağım, tabii kaldırılmadıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…