Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 23 Haziran 2023 #1 Kenarda modem buldum bununla ne yapabilirim? Ne önerirsiniz? Modem: Air 5343. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 23 Haziran 2023 #2 Evdekilerin yardımıyla bilgisayarınızın yanına bu modemi kurmaya çalışın. Ethernet ile bilgisayarı bağlayın. Böylece bilgisayarınızdaki internet daha hızlı olur.
Evdekilerin yardımıyla bilgisayarınızın yanına bu modemi kurmaya çalışın. Ethernet ile bilgisayarı bağlayın. Böylece bilgisayarınızdaki internet daha hızlı olur.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 Selim01 dedi: Kenarda modem buldum bununla ne yapabilirim? Ne önerirsiniz? Modem: Air 5343. Genişletmek için tıkla... Kablosuz erişim noktası (Access point) özelliği varsa menzil genişletici niyetine kullanabilirsiniz. Ya da kablolu olarak var olan modeminize bağlayıp başka bir odada birden fazla cihazı ethernetle bağlamak için kullanabilirsiniz.
Selim01 dedi: Kenarda modem buldum bununla ne yapabilirim? Ne önerirsiniz? Modem: Air 5343. Genişletmek için tıkla... Kablosuz erişim noktası (Access point) özelliği varsa menzil genişletici niyetine kullanabilirsiniz. Ya da kablolu olarak var olan modeminize bağlayıp başka bir odada birden fazla cihazı ethernetle bağlamak için kullanabilirsiniz.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 23 Haziran 2023 #4 Selim01 dedi: Kenarda modem buldum bununla ne yapabilirim? Ne önerirsiniz? Modem: Air 5343. Genişletmek için tıkla... AirTies Air 5343 model için Kolay Kurulum CD'sinin içeriğini buradan indirin ve modemi kurun: http://airties.com/eicd/Air5343_ANA_v1.6.0.r5967_v3.zip
Selim01 dedi: Kenarda modem buldum bununla ne yapabilirim? Ne önerirsiniz? Modem: Air 5343. Genişletmek için tıkla... AirTies Air 5343 model için Kolay Kurulum CD'sinin içeriğini buradan indirin ve modemi kurun: http://airties.com/eicd/Air5343_ANA_v1.6.0.r5967_v3.zip
Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 23 Haziran 2023 #5 chaturanga dedi: Kablosuz erişim noktası (Access Point) özelliği varsa menzil genişletici niyetine kullanabilirsiniz. Ya da kablolu olarak var olan modeminize bağlayıp başka bir odada birden fazla cihazı Ethernet'le bağlamak için kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam modem bilgisayarımın yanında. Yapabileceğim başka bir şey yok mu? VPN yapılabilir mi?
chaturanga dedi: Kablosuz erişim noktası (Access Point) özelliği varsa menzil genişletici niyetine kullanabilirsiniz. Ya da kablolu olarak var olan modeminize bağlayıp başka bir odada birden fazla cihazı Ethernet'le bağlamak için kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam modem bilgisayarımın yanında. Yapabileceğim başka bir şey yok mu? VPN yapılabilir mi?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #6 Selim01 dedi: Hocam modem bilgisayarımın yanında. Yapabileceğim başka bir şey yok mu? VPN yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... VPN özelliği yok birkaç sitede yazan özelliklerine göre.
Selim01 dedi: Hocam modem bilgisayarımın yanında. Yapabileceğim başka bir şey yok mu? VPN yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... VPN özelliği yok birkaç sitede yazan özelliklerine göre.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 23 Haziran 2023 #7 Selim01 dedi: Hocam modem bilgisayarımın yanında. Yapabileceğim başka bir şey yok mu? VPN yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Stereo.Luigi99 dedi: AirTies Air 5343 model için Kolay Kurulum CD'sinin içeriğini buradan indirin ve modemi kurun: http://airties.com/eicd/Air5343_ANA_v1.6.0.r5967_v3.zip Genişletmek için tıkla... Hatırlatayım dedim.
Selim01 dedi: Hocam modem bilgisayarımın yanında. Yapabileceğim başka bir şey yok mu? VPN yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Stereo.Luigi99 dedi: AirTies Air 5343 model için Kolay Kurulum CD'sinin içeriğini buradan indirin ve modemi kurun: http://airties.com/eicd/Air5343_ANA_v1.6.0.r5967_v3.zip Genişletmek için tıkla... Hatırlatayım dedim.
Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 23 Haziran 2023 #8 Stereo.Luigi99 dedi: Hatırlatayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz olayı anlamadım.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 23 Haziran 2023 #9 Selim01 dedi: Hocam dediğiniz olayı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Neyini anlamadın? Verdiğim bağlantıdan ZIP dosyasını indirip açacaksın, içindeki EXE dosyasını da açıp modemin kurulumunu programa göre yapacaksın.
Selim01 dedi: Hocam dediğiniz olayı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Neyini anlamadın? Verdiğim bağlantıdan ZIP dosyasını indirip açacaksın, içindeki EXE dosyasını da açıp modemin kurulumunu programa göre yapacaksın.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #10 Stereo.Luigi99 dedi: Neyini anlamadın? Verdiğim bağlantıdan ZIP dosyasını indirip açacaksın, içindeki EXE dosyasını da açıp modemin kurulumunu programa göre yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Modemi nasıl kuracağını sormuyor ki, başka hangi amaçla kullanabileceğini soruyor..
Stereo.Luigi99 dedi: Neyini anlamadın? Verdiğim bağlantıdan ZIP dosyasını indirip açacaksın, içindeki EXE dosyasını da açıp modemin kurulumunu programa göre yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Modemi nasıl kuracağını sormuyor ki, başka hangi amaçla kullanabileceğini soruyor..