Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 23 Haziran 2023 #11 chaturanga dedi: Modemi nasıl kuracağını sormuyor ki, başka hangi amaçla kullanabileceğini soruyor.. Genişletmek için tıkla... İşte, modemi kurarak bilgisayarına Ethernet aracılığıyla bağlayabilir ve internetini hızlandırabilir.
chaturanga dedi: Modemi nasıl kuracağını sormuyor ki, başka hangi amaçla kullanabileceğini soruyor.. Genişletmek için tıkla... İşte, modemi kurarak bilgisayarına Ethernet aracılığıyla bağlayabilir ve internetini hızlandırabilir.
Selim01 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :C 23 Haziran 2023 #12 Stereo.Luigi99 dedi: İşte, modemi kurarak bilgisayarına Ethernet aracılığıyla bağlayabilir ve internetini hızlandırabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten modem dibimde ve Ethernet ile bağlı. Ben boşta olan modem için yapabileceğim başka şeyler var mı diye soruyorum. chaturanga dedi: Modemi nasıl kuracağını sormuyor ki, başka hangi amaçla kullanabileceğini soruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde bir de TurkNet'in modemi var onunla bir şey yapılabilir mi? Son düzenleme: 23 Haziran 2023
Stereo.Luigi99 dedi: İşte, modemi kurarak bilgisayarına Ethernet aracılığıyla bağlayabilir ve internetini hızlandırabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten modem dibimde ve Ethernet ile bağlı. Ben boşta olan modem için yapabileceğim başka şeyler var mı diye soruyorum. chaturanga dedi: Modemi nasıl kuracağını sormuyor ki, başka hangi amaçla kullanabileceğini soruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde bir de TurkNet'in modemi var onunla bir şey yapılabilir mi?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 23 Haziran 2023 #13 Selim01 dedi: Hocam zaten modem dibimde ve Ethernet ile bağlı. Ben boşta olan modem için yapabileceğim başka şeyler var mı diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, özür dilerim.
Selim01 dedi: Hocam zaten modem dibimde ve Ethernet ile bağlı. Ben boşta olan modem için yapabileceğim başka şeyler var mı diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman, özür dilerim.