Ben dolap uygulamasından bj adamla tanıştım Air Force ayakkabıları birazcik daha ucuza satıyor. Nasıl olduğunu sorduğumda bana Nike personelliyim ucuza alıyorum üstüne biraz koyup satıyorum diyor. Siz de bakar mısınız orijinal mi diye? Şimdiden sağ olun.
Ben dolap uygulamasından bj adamla tanıştım Air Force ayakkabıları birazcik daha ucuza satıyor. Nasıl olduğunu sorduğumda bana Nike personelliyim ucuza alıyorum üstüne biraz koyup satıyorum diyor. Siz de bakar mısınız orijinal mi diye? Şimdiden sağ olun.
Faturası ile gönderdiyse kesinlikle orijinaldir. Değilse bile yorumlarına bakıp anlayabilirsiniz alanlar muhakkak orijinal değilse kötü yorum yapar. Fotoğraflara bakınca orijinal gibi gördüm ben.
Ayrıca ayakkabı güzele benziyor satıcının linkini atabilir misiniz?
Gördüğüm kadarıyla genellikle burun ve topuk kısımlarında falsolar oluyor dikişlerde. Yamuk gelmesi, eşit olmaması gibi. Hoş, orijinal Blazer'imde bile bu tarz hatalar var Neyse, 1. kalite replika değilse özellikle zaten uzaktan bile anlaşılır. 1. kalite replikalarda da dikkatli bakarsanız anlayabilirsiniz.