Air Force 1 trainers çakma mı?

bugraexe11

Decapat
Daha fazla  
Şimdi konuya geleyim Trendyol'dan 2 bin TL'ye Air Force 07 aldım ürün orijinal diyordu satıcısı. Ürün elime geldi bugün kutunun üzerindeki ve ayakkabıdaki barkod uyuşuyor. Sitesine atıyor Air Force kısmına ama içimde bir kurt düştü. Ayakkabı yürürken cart cart ses çıkarıyor bilmiyorum. Eğer orjianllerde de böyle mi? Fotoğraf da koyuyorum incelemelisiniz anlayan varsa.

Ek olarak bir de ayakkabıyı ilk aldığımda koku vardı içinde her Nike ayakkabıda oluyor mu bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20250218_155046.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20250218_155020.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20250218_155016.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250218_155006.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi satıcıdan almıştınız? 2bine air force çok uygun bir de en standart rengi

İki bin liraya air force Orjinalse alırım.

Bu rengi 2 binden başlıyor hocam zaten bende almıştım

FTS LTD diye bir satıcı

Satıcının genel yorumlarına bakabilirsiniz orijinal ürün satıp satmadığına dair ayrıyeten ayakkabının içinde QR kod oluyor onu okutabilirsiniz fakat çkma ise bile o QR kodu basmak zor değil. kutusundan anlayabilirsiniz
Edit: içinde koku var demişsiniz nasıl bir koku

Nasi diyim size biraz yeni ayakkabı kokusu plastik gibi diyim bilemiyorum hemde Trendyol magazasi kapatilmis

Ne zaman aldınız hocam? Bu ayakkabıların piyasası şuan 5 bin TL bandında indirim kampanya olsa maks. 3 bin TL'ye düşer.

Ürün ve satıcı bana güvenilir gelmedi ama duruş olarak bence her beyaz Air Force çakmadır, çakma potansiyelidir. O yüzden tercihim her zaman bir kısmının farklı renkte olması, swoshu olur tabanı olur, çakmalarda pek bununla uğraşmıyorlar belli bir standartta olur içiniz rahat olur.

Nasi diyim size biraz yeni ayakkabı kokusu plastik gibi diyim bilemiyorum hemde Trendyol magazasi kapatilmis
Hocam nike mağazısından ayakkabı aldığımda o tarz bir koku aldığımı hiç hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…