Air Force 1 trainers çakma mı?

Hocam son aldığım ayakkabıda logo desenl idi çakmalar genelde düz baskı atar vey dandik dikiş atar ama ürün hem sağlam hem de baskı değildi orijinal sanmıştım

QR okuttum Nike Air Force sitesine atiyor kutudaki kodda doğru ayakkabıyla eşleştiyor ama içime kurt düştü

QR okuttum Nike Air Force sitesine atiyor kutudaki kodda doğru ayakkabıyla eşleştiyor ama içime kurt düştü.

Hocam Trendyol'da genelde sahte ürün satılmıyor diye biliyorum ama yorum yapamam QR kod olayı çok zor bir şey değil çünkü.

Hocam Trendyol'da genelde sahte ürün satılmıyor diye biliyorum ama yorum yapamam QR kod olayı çok zor bir şey değil çünkü.
Valla dikisleri kaliteli duruyo çakma ayakkabı arasında karşılaştırdım aynı segil ama bilmiyorum

Vallahi dikisleri kaliteli duruyor çakma ayakkabı arasında karşılaştırdım aynı segil ama bilmiyorum

Yani hocam en iyisi senin onu bir ayakkabıcıya sorman lazım ya da 1 gün okulda vs giyip ayakta koku yapıp yapmadığına bakmalısın orijinal ayakkabılar koku yapmıyor çünkü

Yani hocam en iyisi senin onu bir ayakkabıcıya sorman lazım ya da 1 gün okulda vs giyip ayakta koku yapıp yapmadığına bakmalısın orijinal ayakkabılar koku yapmıyor çünkü

Satıcı mağaza kapanmış işte soramiyorum

Satıcı mağaza kapanmış işte soramiyorum
Konu nasıl bu kadar uzayabiliyor anlamıyorum...

Öncesinde de yazdım: Ortalama bir Air Force 1 fiyatı 3000 TL dolaylarında geziyor. Satıcı deseniz Trendyol tarafından banlanmış. Demek ki standartların aksine bir durum mevcuttu. E o zaman? Aldığınız ürün orijinal değil.

Tamam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…