Air Force ayakkabı açılır mı?

YaramazMorde

Hectopat
İlk olarak 40 numara Air Force denemiştim fakat yürürken topuğum kalktığı için 39 numara aldım. Uzunluk olarak rahatsız etmese de yanlardan parmaklarımı çok sıkıyor. Giydikçe daha rahat olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak 40 numara Air Force denemiştim fakat yürürken topuğum kalktığı için 39 numara aldım. Uzunluk olarak rahatsız etmese de yanlardan parmaklarımı çok sıkıyor. Giydikçe daha rahat olur mu?

Bir süre sonra açılır desenizde benim ayakkabı 1 yıldır açılmadı. Azıcık açılır ama asla tam rahatlatmaz.

İlk giydiğin zamanla bir süre giydikten sonraki zamanın farkı tabii ki oluyor ancak tam rahat eder misin muamma.

İlk giydiğin zamanla bir süre giydikten sonraki zamanın farkı tabii ki oluyor ancak tam rahat eder misin muamma.

Ayakkabıyı arkadaşımla aldığımızda ilk ne kadar ince olduğu dikkatimizi çekmişti. Açılmasını umuyorum.

Ayağının altına pamuk koyabilirsin, böylece daha rahat giyersin.

Parmak kısımlarından açılacağını sanmıyorum. Açılırsa biraz tarak, orta yan tarafından açılır. Boşuna acı çekerek giyme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…