YaramazMorde Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 552 Çözümler 1 26 Şubat 2025 #1 Sneaks Up'dan aldığım Air Force topuk kısmı içten yırtılıyor. Ürünü götürsem bunu incelemeye alıp düzeltirler mi? Başka bu sorunu olan var mı?
Sneaks Up'dan aldığım Air Force topuk kısmı içten yırtılıyor. Ürünü götürsem bunu incelemeye alıp düzeltirler mi? Başka bu sorunu olan var mı?
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.728 Çözümler 54 26 Şubat 2025 #2 YaramazMorde dedi: Sneaks Up'dan aldığım Air Force topuk kısmı içten yırtılıyor. Ürünü götürsem bunu incelemeye alıp düzeltirler mi? Başka bu sorunu olan var mı? Eki Görüntüle 2433157 Genişletmek için tıkla... Evet bu durum oluyor bir şey yaparlar mı bilmiyorum ben hiç uğraşmadım Air Force'larda genel böyle sanırım arkası ne kadar yumuşak yapıda olursa oralar o kadar hızlı aşınıyor.
YaramazMorde dedi: Sneaks Up'dan aldığım Air Force topuk kısmı içten yırtılıyor. Ürünü götürsem bunu incelemeye alıp düzeltirler mi? Başka bu sorunu olan var mı? Eki Görüntüle 2433157 Genişletmek için tıkla... Evet bu durum oluyor bir şey yaparlar mı bilmiyorum ben hiç uğraşmadım Air Force'larda genel böyle sanırım arkası ne kadar yumuşak yapıda olursa oralar o kadar hızlı aşınıyor.
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.056 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 YaramazMorde dedi: Sneaks Up'dan aldığım Air Force topuk kısmı içten yırtılıyor. Ürünü götürsem bunu incelemeye alıp düzeltirler mi? Başka bu sorunu olan var mı? Eki Görüntüle 2433157 Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmazlar da şu tarz ürünler var belki engeller bu durumu , kullanmadım veya çözüyor mu bilmiyorum ama tahminim o yönde.
YaramazMorde dedi: Sneaks Up'dan aldığım Air Force topuk kısmı içten yırtılıyor. Ürünü götürsem bunu incelemeye alıp düzeltirler mi? Başka bu sorunu olan var mı? Eki Görüntüle 2433157 Genişletmek için tıkla... Bir şey yapmazlar da şu tarz ürünler var belki engeller bu durumu , kullanmadım veya çözüyor mu bilmiyorum ama tahminim o yönde.
SancaX Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800x3D MSI RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM 12GB MSI B650 GAMING PRO 2x16GB 6000Mhz Ram. Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 26 Şubat 2025 #4 YaramazMorde dedi: Sneaks Up'dan aldığım Air Force topuk kısmı içten yırtılıyor. Ürünü götürsem bunu incelemeye alıp düzeltirler mi? Başka bu sorunu olan var mı? Eki Görüntüle 2433157 Genişletmek için tıkla... Aynı durumu skechers de yaşadım, 2. ayda yırtılmaya başladı. Kullanıcı hatası diyip tekrar yolladılar. Ama şansınızı deneyin isterseniz.
YaramazMorde dedi: Sneaks Up'dan aldığım Air Force topuk kısmı içten yırtılıyor. Ürünü götürsem bunu incelemeye alıp düzeltirler mi? Başka bu sorunu olan var mı? Eki Görüntüle 2433157 Genişletmek için tıkla... Aynı durumu skechers de yaşadım, 2. ayda yırtılmaya başladı. Kullanıcı hatası diyip tekrar yolladılar. Ama şansınızı deneyin isterseniz.