Air Force ayakkabımın yanları açıldı. Ne yaparsam sorunsuz hallederim? Ayakkabıcıya falan mı götürmeliyim?
Bana da aynısı oldu. Keşke yanları açık kullanmaya devam etseydim. İnsanın kör olması gerek herhalde ayakkabıyı o hale getirip tamir oldu demesi için.Ben götürmek gibi bir hata yaptım altının açıldığını fark etmemiştim. Ben adamdan başka bir şey istedim adam ayakkabanının tabanını ayakkabıya IP ile bağlamış. Köyde yaşıyoruz falan sanıyor herhalde. Kaç bin TL'lik ayakkabıyı çöp etti. Bildiğin kalın iple etrafını dönmüş. Götüreceksen de dikkat et adama istediğin şeyi net anlat, salak insan çok.
Ben götürmek gibi bir hata yaptım altının açıldığını fark etmemiştim. Ben adamdan başka bir şey istedim adam ayakkabanının tabanını ayakkabıya IP ile bağlamış. Köyde yaşıyoruz falan sanıyor herhalde. Kaç bin TL'lik ayakkabıyı çöp etti. Bildiğin kalın iple etrafını dönmüş. Götüreceksen de dikkat et adama istediğin şeyi net anlat, salak insan çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.