Air Pods 3. nesil orijinal mi?

RTX2023

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 2 tane AirPods 3. nesil var farklı tarihlerde alınma 1 tanesinin arkasında made in Vietnam yazıyor. Diğerinde made in China. Aralarında çok düşüm bir ağırlık farkı var. Elle hissedebildiğim kadarıyla. Satın alınan yerleri net hatırlamıyorum ama 1 tanesi Hepsiburada'dan alındı. Hepsiburada satıcıydı diğeri ise Teknosa olması lazım.

Elimde 2 tane AirPods 3. nesil var farklı tarihlerde alınma 1 tanesinin arkasında made in Vietnam yazıyor. Diğerinde made in China. Aralarında çok düşüm bir ağırlık farkı var. Elle hissedebildiğim kadarıyla. Satın alınan yerleri net hatırlamıyorum ama 1 tanesi Hepsiburada'dan alındı. Hepsiburada satıcıydı diğeri ise Teknosa olması lazım.

Teknosa'nın sahte satacağını sanmıyorum

Teknosa sahte ürün satmaz ama Hepsiburada'da sahte ürün satıldığını duymuştum.

Acaba bunlar 2 ayrı seri olabilir mi ilk başta fabrika Çindeydi bunu biliyorum sonra Vietnama taşındı internete böyle haberler var sonuçta 2 satıcıda güvenilir doğrudan appeldan tedarik ettiklerini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı