Slaxen Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 Air pods 3 kutusunu kaybettim. 2 kulaklık da elimde ne yaparsam şarj edebilirim acaba çakma Air pods kutusu buna uyar mı? Teşekkürler.
Air pods 3 kutusunu kaybettim. 2 kulaklık da elimde ne yaparsam şarj edebilirim acaba çakma Air pods kutusu buna uyar mı? Teşekkürler.
4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #2 Cihazın konumunu gösterme olayı yok muydu AirPods'larda?
Slaxen Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 Sadece kulaklık için var o da elimde bana kutusu lazım.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 26 Ağustos 2022 #4 İ12 falan diyorsan olmaz. Baseus marka AirPods kutuları var onu kullanabilirsin.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #5 Slaxen dedi: Air pods 3 kutusunu kaybettim. 2 kulaklık da elimde ne yaparsam şarj edebilirim acaba çakma Air pods kutusu buna uyar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Replika alabilirsin, ama orijinal kutu ile aynı Mac adresine baglanmayacagi için sadece şarj görevi görür, kutu açılınca otomatik baglanma vs. olmaz.
Slaxen dedi: Air pods 3 kutusunu kaybettim. 2 kulaklık da elimde ne yaparsam şarj edebilirim acaba çakma Air pods kutusu buna uyar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Replika alabilirsin, ama orijinal kutu ile aynı Mac adresine baglanmayacagi için sadece şarj görevi görür, kutu açılınca otomatik baglanma vs. olmaz.
R RoNL Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #6 Slaxen dedi: Air pods 3 kutusunu kaybettim. 2 kulaklık da elimde ne yaparsam şarj edebilirim acaba çakma Air pods kutusu buna uyar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Apple desteği ara hemen açıyorlar zaten sorarsın nasıl bularbilirim falan diye çünkü onlar yerini görebiliyor ya. Eğer bulamazlarsa nasıl şarj edebileceğini sor ama %99.9 ihtimalle orada çalıştıkları için yeni kutu almanı tavsiye ederler :/
Slaxen dedi: Air pods 3 kutusunu kaybettim. 2 kulaklık da elimde ne yaparsam şarj edebilirim acaba çakma Air pods kutusu buna uyar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Apple desteği ara hemen açıyorlar zaten sorarsın nasıl bularbilirim falan diye çünkü onlar yerini görebiliyor ya. Eğer bulamazlarsa nasıl şarj edebileceğini sor ama %99.9 ihtimalle orada çalıştıkları için yeni kutu almanı tavsiye ederler :/