Ben Hürkuş'cuyum. Keşke yerli bir markamız olsaydı...
Pek uçağa binmedim açıkcası. Tek Airbus'a bindim. Onu da beğenmedim yani. O yüzden sanırım Boeing daha iyi. Uçaklar bu kadar övüldüğüne göre... [emoji4]
Ben Hürkuş'cuyum. Keşke yerli bir markamız olsaydı...
Pek uçağa binmedim açıkcası. Tek Airbus'a bindim. Onu da beğenmedim yani. O yüzden sanırım Boeing daha iyi. Uçaklar bu kadar övüldüğüne göre... [emoji4]
Vecihi Hürkuş zaten bu ülkenin hakkını geri iade edemeyeceği yegane insanlardan biridir. Ama en iyi yaptığımız şekilde en iyi işi yapanın hakkını yemeyi ihmal etmedik tabi.
Hezarfen'ciyim ben. Hani şu "Padişaha şirk koştuğu için" asılan adam vardı ya. Rasathane Allah'a şirk koşmaktır deyip rasathaneleri de kapattırdıkları gibi Hezarfen'i de astıran halkın düşmanıyım. O asılmamış olsa şimdi kim bilir hangi Boeing'ler vardı...
İşin özü bir yana; B777'ye aşığım. Ondan sonra A350 gelir %51 B777, %49 A350. Ama bu demek değildir ki Boeing'çiyim. Hayır efendim, gökyüzünde uçabilen her uçağa aşığım ben
Ikisi de iyi. Kendilerine göre artı ve eksileri var. Ikisi de modern yolcu uçaklarında olması gereken güvenlik sistemlerine sahip.
Boeing askeri alanda da iyi olduğu için ve daha köklü bir firma olduğundan dolayı ben Boeingciyim. Bir o kadar da Airbus'dan anlarim
Ve;
Boeing'i pilot uçurur. Pilotu da Airbus uçurur.
Boeingciyiz. Boeing ve Intel düşmanlarına inat sonuna kadar Boeing, sonuna kadar Intel.
Bilindiği üzere Boeing de Airbus da askeri ürünler geliştiriyor. Airbus cephesinde Eurofighter Typhoon, Eurocopter Tiger ve M51 gibi denizaltından atılan nükleer balistik füze üretebilme kapasitesi olmasına rağmen, Boeing AH-64 Apache, B-1B Lancer, F/A-18 Super Hornet, Minuteman-III ile öne çıkıyor.