Airdots alınır mı?

MI TW Earphones 2 Basic kulaklığı kullanıyorum, kesinlikle öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata gayet iyi bir kulaklık güzel incelemeler yapılmış bence alınabilir.

Alınmaz. Çünkü internette fazlasıyla çakması dönüyor. Alacaksanız Hepsiburada'da satıcı Hepsiburada'nın kendisi ise alın. Ya da Amazon'dan alabilirsiniz. Öneri isterseniz kulaklık tavsiye edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İdare eder. Çokta iyi bir kulaklık değil.

Önermem ben aldım bir yılda bozuldu oysa 15 liraya aldığım kulaklık da 1 yıl gidiyordu ne anladim bu işten.

Siz galiba orijinal ürün almamışsınız benim yakın arkadaşım orijinal aldı ve 1,5 senedir kullanıyor ve hiçbir sorunu yok bende ona dayanarak aldım bu ürünü.

Siz galiba orijinal ürün almamışsınız benim yakın arkadaşım orijinal aldı ve 1,5 senedir kullanıyor ve hiçbir sorunu yok bende ona dayanarak aldım bu ürünü.
Ben de 1.5 senedir kullanıyorum. Hepsiburada'nın kendisinden almıştım. Defalarca düşürmeme rağmen sadece kutusunun kapağı kırıldı. Aynı modeli arkadaşım 2 senedir kullanıyor. Basic 2 modelini de diğer arkadaşım aylardır kullanıyor. O da Hepsiburada'nın kendisinden aldı. Almadan önce çakma olmamasına çok dikkat etmemi söylediler. Bu üründe çakma çıkma gibi bir sorun var maalesef. Ona dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…