talhaca Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 184 Makaleler 1 Yer yok kızım marstayım şuan 5 Kasım 2020 #1 Hepsiburada daki indirimden Xiaomi Redmi Airdots S almayı düşünüyorum. Ama diğer modellerin farkını öğrenmek istiyorum. Kullananlar yazabilir mi? S'in fiyatı baya düşmüş. Fiyatlar aşağıda:
Hepsiburada daki indirimden Xiaomi Redmi Airdots S almayı düşünüyorum. Ama diğer modellerin farkını öğrenmek istiyorum. Kullananlar yazabilir mi? S'in fiyatı baya düşmüş. Fiyatlar aşağıda:
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 4 Çözümler 57 5 Kasım 2020 #2 İndirim olmadığı zaman fiyatı daha düşüktü. İndirim anlayışımız bu işte bizim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Kasım 2020 #3 Airdots ilk model, S sonradan çıkan iyileştirilmiş model, 2 ne bilmiyorum. Basic 2 diyor, bence S ile aynı. İşte Xiaomi'nin saçma adlandırması ¯\_(ツ)_/¯ S modelinde oyun modu var mesela. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Airdots ilk model, S sonradan çıkan iyileştirilmiş model, 2 ne bilmiyorum. Basic 2 diyor, bence S ile aynı. İşte Xiaomi'nin saçma adlandırması ¯\_(ツ)_/¯ S modelinde oyun modu var mesela. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
talhaca Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 184 Makaleler 1 Yer yok kızım marstayım şuan 5 Kasım 2020 #4 Yamete Kudasai dedi: İndirim olmadığı zaman fiyatı daha düşüktü. İndirim anlayışımız bu işte bizim. Genişletmek için tıkla... Hocam en son 150 gördüm ondan önce zaten bu fiyatlardaydı Güncelleme: Xiaomi Airdots 2 100e indi. Son düzenleme: 5 Kasım 2020
Yamete Kudasai dedi: İndirim olmadığı zaman fiyatı daha düşüktü. İndirim anlayışımız bu işte bizim. Genişletmek için tıkla... Hocam en son 150 gördüm ondan önce zaten bu fiyatlardaydı Güncelleme: Xiaomi Airdots 2 100e indi.