zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #1 Airdots S alınır mı? (Oyun modu eklenip bağlantı sorunları çözülen model.)
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 17 Ekim 2020 #2 zlatanoğulları dedi: Airdots S alınır mı? (Oyun modu eklenip bağlantı sorunları çözülen model.) Genişletmek için tıkla... Normal modeli de alınabilir. Oyun modu olayını hiç deneyimlemedim fakat anladığım kadarıyla çokta bir önemi yok.
zlatanoğulları dedi: Airdots S alınır mı? (Oyun modu eklenip bağlantı sorunları çözülen model.) Genişletmek için tıkla... Normal modeli de alınabilir. Oyun modu olayını hiç deneyimlemedim fakat anladığım kadarıyla çokta bir önemi yok.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #3 Zakramoreas dedi: Normal modeli de alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bağlantı sorunları var diye biliyorum. Bir tanıdığımda var bazen bağlantısı kopuyormuş.
Zakramoreas dedi: Normal modeli de alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bağlantı sorunları var diye biliyorum. Bir tanıdığımda var bazen bağlantısı kopuyormuş.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 17 Ekim 2020 #4 zlatanoğulları dedi: Bağlantı sorunları var diye biliyorum. Bir tanıdığımda var bazen bağlantısı kopuyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben şuan kullanıyorum ve böyle bir sorun bulunmamakta, tabii bu sorun olmayacağı manasına gelmiyor. Son düzenleme: 17 Ekim 2020
zlatanoğulları dedi: Bağlantı sorunları var diye biliyorum. Bir tanıdığımda var bazen bağlantısı kopuyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben şuan kullanıyorum ve böyle bir sorun bulunmamakta, tabii bu sorun olmayacağı manasına gelmiyor.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #5 @SideWinder sizde kullanıyordunuz sanırım. Öneriniz var mı?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 17 Ekim 2020 #6 zlatanoğulları dedi: @SideWinder siz de kullanıyordunuz sanırım. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre kullandım ama iki ay önce kulaküstü kulaklığa geçtim. AirDots bence F/P ürünü.
zlatanoğulları dedi: @SideWinder siz de kullanıyordunuz sanırım. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Uzun bir süre kullandım ama iki ay önce kulaküstü kulaklığa geçtim. AirDots bence F/P ürünü.
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #7 zlatanoğulları dedi: Bağlantı sorunları var diye biliyorum. Bir tanıdığımda var bazen bağlantısı kopuyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum, çok nadir kopmalar oluyor ancak rahatsız edecek derecede değil. Fiyatına göre kompalar göz ardı edilebilir.
zlatanoğulları dedi: Bağlantı sorunları var diye biliyorum. Bir tanıdığımda var bazen bağlantısı kopuyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum, çok nadir kopmalar oluyor ancak rahatsız edecek derecede değil. Fiyatına göre kompalar göz ardı edilebilir.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #8 Kulaklığı aldım. Gerçekten ses kalitesi tatmin edici düzeyde. Tavsiye ederim.