AirDrop mantığı nedir?

e_emirhann

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8GB RAM
AMD RADEON R7 200 SERİES
1TB HAFIZA
İ5 3570
Notcoin gibi coinler piyasaya sürülecekmiş. Tıklayarak kazanılan puan nasıl oluyor da paraya dönüşür? Biri birine bedava para vermesi ne kadar mantıklı.

Sen bir coin çıkartacaksın, listelenmeden önce insanlara bu coinleri dağıtıyorsun. Buna AirDrop denir.

Peki ben bu işten para almış oluyor muyum sonuçta insanlara bedava coin dağıtıyorum bedava para vermek kafamı karıştırdı

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ben bu işten para almış oluyor muyum sonuçta insanlara bedava coin dağıtıyorum bedava para vermek kafamı karıştırdı
İşin teknik kısmını ben de pek bilmiyorum. Ama arkadaşın dediği gibi yatırımcı çekiyorsun, insanlar senin coinin ile işlem yapmaya başlıyor. O coin adamın elinde de patlayabilir her coin tutacak diye bir şey yok.

Koskoca Telegram yapmaz öyle şey sanırım.
Bunu yapan Telegram değil. Böyle onlarca bot var birkaç tanesini ben de kullanıyorum. Notcoin fırsatını kaçırdım maalesef.

İşin teknik kısmını ben de pek bilmiyorum. Ama arkadaşın dediği gibi yatırımcı çekiyorsun, insanlar senin coinin ile işlem yapmaya başlıyor. O coin adamın elinde de patlayabilir her coin tutacak diye bir şey yok.

Bunu yapan Telegram değil. Böyle onlarca bot var birkaç tanesini ben de kullanıyorum. Notcoin fırsatını kaçırdım maalesef.
hangi coin hocam notcoin biraz değişik oldu bana 1 tane verdi .D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı