b1oguzhan Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 75 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #1 AirDrop'un Apple cihazları ile nasıl çalıştığına baktım. İzlemek Için Tıklayın Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2015
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 10 Ağustos 2015 #2 Mikrofonu ağzına çok yaklaştırmışsın ve biraz sessizce konuşuyorsun. Onun dışında kanalın güzele benziyor, bence tutar
Mikrofonu ağzına çok yaklaştırmışsın ve biraz sessizce konuşuyorsun. Onun dışında kanalın güzele benziyor, bence tutar
eneskkara Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #3 Çok beğendim kanalını takipte kalacağım inşallah tutar kanalın.
b1oguzhan Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 75 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #4 Kimse dedi: Mikrofonu ağzına çok yaklaştırmışsın ve biraz sessizce konuşuyorsun. Onun dışında kanalın güzele benziyor, bence tutar Genişletmek için tıkla... Yeni mikrofon aldım inşallah düzelecek teşekkürler eneskkara dedi: Çok beğendim kanalını takipte kalacağım inşallah tutar kanalın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler inşallah
Kimse dedi: Mikrofonu ağzına çok yaklaştırmışsın ve biraz sessizce konuşuyorsun. Onun dışında kanalın güzele benziyor, bence tutar Genişletmek için tıkla... Yeni mikrofon aldım inşallah düzelecek teşekkürler eneskkara dedi: Çok beğendim kanalını takipte kalacağım inşallah tutar kanalın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler inşallah
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #5 Stilin iPhonedo'ya çok benziyor, başarılar.
b1oguzhan Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 75 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #6 Emir Erenoğlu dedi: Stilin iPhonedo'ya çok benziyor, başarılar. Genişletmek için tıkla... Aslında benzemeye calismadim, tesekkurler
Emir Erenoğlu dedi: Stilin iPhonedo'ya çok benziyor, başarılar. Genişletmek için tıkla... Aslında benzemeye calismadim, tesekkurler