Nispeten daha iyi olur. Ping durumu karışıktır, SSG'den, bgp rotası asıl belirleyici unsur. Birde geçecegin iss'nin seçtiği routing'de kötü olabilir, bir çok unsur vardır. Hangi firmaya geçeceksin?
Nispeten daha iyi olur. Ping durumu karışıktır, SSG'den, bgp rotası asıl belirleyici unsur. Bir de geçecegin ISS'nin seçtiği Routing'de kötü olabilir, birçok unsur vardır. Hangi firmaya geçeceksin?
Türk telekom'un şehir bgp rotası genelde iyi oluyor. Routing çıkışları da güzel. Diğer alternatif olarak; turknet, fixnet, netbone bunları da dusunebilirsin. (Marmara bölgesi için fixnet daha iyi olabilir çünkü direkt çıkışı var.)
Türk Telekom'un şehir bgp rotası genelde iyi oluyor. Routing çıkışları da güzel. Diğer alternatif olarak; TurkNet, FixNet, netbone bunları da dusunebilirsin. (Marmara bölgesi için FixNet daha iyi olabilir çünkü direkt çıkışı var.)
Modemin pinge etkisi çok düşük, sana ping durumunun detayini yukarıda anlattım. Senin demek istediğin latency. Yani yük altında gecikme. Bu durum qos ile müdahale'de bulunabilir. Basit bir işlem, yapamazsan yaz yardım ederim.
Modemin pinge etkisi çok düşük, sana ping durumunun detayini yukarıda anlattım. Senin demek istediğin latency. Yani yük altında gecikme. Bu durum QoS ile müdahale'de bulunabilir. Basit bir işlem, yapamazsan yaz yardım ederim.