Airfiber'de ping sorunu

• Konuyu başlatan CRESSI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.885

CRESSI

Kilopat
Daha fazla  
Bulunduğumuz apartman 3 yaşında fakat ilk oturan aklı selimler altyapı bağlatmamışlar. Apartmana taşınan biri arkadaşı airfiber sattığı için apartmana airfiber bağlatmış.
YouTube'da hiçbir sıkıntı yok 8Mbps yetiyor fakat günde 10'dan fazla ani internet kesilmeleri oluyor. Gidiyor dakikasında geri geliyor.
60MS pinglerden bir anda 5000MS pinge çıkıyor. Böyle artması normal mi? Tamam airfiber de ping altyapılı internete göre fazla olur. Arkadaşlarım 30 alırken ben 60 alıyorum buna kabulum. Neden bir anda 5000 pinge çıkıyor anlamış değilim. Firma 150TL'lik modemi 300TL'ye sattı. Bu da ayrı bir konu.

Son düzenleme:
Evet yok. Etrafımızda ki her apartmanda, müstakil evde, gecekonduda var bizde yok. Santrale uzaklığımız 95 metre. Apartmanın müteahhitine mi suç bulsam, ilk taşınanlara mı bilemedim. Türk Telekom'a gitmiştik. 2 yıl sürer çalışmalarımız çok fazla dedi. Kablonuzu sağlıyalım siz tesisatçı bulup çektirin dediler. 2000TL masraf çıkarmış. Apartmanda airfiberci arkadaşı olan eleman yönetici. Hayatta kabul etmez. Belkide arkadaşı elemanın faturasını kendi ödüyor, sırf apartmana zorla airfiber kullandırttığı için.
Altyapıyı getirse Türk Telekom, tesisatçı sadece bizim dairemize altyapı çekebilme gibi bir imkan var mı bilmiyorum. Hem ben kurtulurum airfiberden hemde yönetici faturasını ödemekten kurtulur.

Skorum 5000 MS ping di. Bu akşam LoL de 11000 ping gördüm fotoğraf çekemeden 4000 lere düştü.

Son düzenleme:
Evet yok. Etrafımızda ki her apartmanda, müstakil evde, gecekonduda var bizde yok. Santrale uzaklığımız 95 metre. Apartmanın müteahhitine mi suç bulsam, ilk taşınanlara mı bilemedim. Türk Telekom'a gitmiştik. 2 yıl sürer çalışmalarımız çok fazla dedi. Kablonuzu sağlıyalım siz tesisatçı bulup çektirin dediler. 2000TL masraf çıkarmış. Apartmanda airfiberci arkadaşı olan eleman yönetici. Hayatta kabul etmez. Belkide arkadaşı elemanın faturasını kendi ödüyor, sırf apartmana zorla airfiber kullandırttığı için.
Altyapıyı getirse Türk Telekom, tesisatçı sadece bizim dairemize altyapı çekebilme gibi bir imkan var mı bilmiyorum. Hem ben kurtulurum airfiberden hem de yönetici faturasını ödemekten kurtulur.

Skorum 5000 ms ping di. Bu akşam LoL de 11000 ping gördüm fotoğraf çekemeden 4000'lere düştü.

Hocam sorununuzu halledebildiniz mi ve adı nedir bu airfiber servisinin?

Birkaç haftadır sorun yok. Bende az giriyorum artık oyunlara belki de var fakat oyunlara girdiğim zamanlar denk gelmedim. Servisin ismi iremnet.

Hocam zahmet olmayacaksa bir Speedtest yapıp sonucunu atabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı