kaurodono Kilopat Katılım 2 Mayıs 2013 Mesajlar 450 Makaleler 1 Yer TRABZON 26 Mayıs 2013 #1 Merhaba, harddiskimi HD Tune ile tarattım ve aşşağıdaki yazı ile karşılaştım. Ne demek olduğunu anlayamadım. Yardımcı olabilir mi siniz?
Merhaba, harddiskimi HD Tune ile tarattım ve aşşağıdaki yazı ile karşılaştım. Ne demek olduğunu anlayamadım. Yardımcı olabilir mi siniz?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 26 Mayıs 2013 #2 Airflow Temperature hava akışı sıcaklığı demek. Pek önemli bir kriter gibi gelmedi bana. Yine de diske bir tam yüzey taraması yapın derim.
Airflow Temperature hava akışı sıcaklığı demek. Pek önemli bir kriter gibi gelmedi bana. Yine de diske bir tam yüzey taraması yapın derim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Mayıs 2013 #3 HDD Standart ısısının üzerine çıktığı için uyarı veriyor. HDD soğutucu alın veya eski ise hdd niz değiştirebilirsiniz.
HDD Standart ısısının üzerine çıktığı için uyarı veriyor. HDD soğutucu alın veya eski ise hdd niz değiştirebilirsiniz.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 28 Mayıs 2013 #4 Buna gerek yok, ön panele bir adet fan koyman yeterli.