cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.855 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2025 #1 Bildiğimiz köy ekmeği, içine ezine peyniri. Nasıl yapabilirim?
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.084 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 cti real dedi: Bildiğimiz köy ekmeği, içine ezine peyniri. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tost olmaz ondan. Baskı lazım. Fırına atmışsın gibi düşün. Ekmeğin içindeki peynirleri eritir, sandviçi ısıtırsın en fazla o olur.
cti real dedi: Bildiğimiz köy ekmeği, içine ezine peyniri. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tost olmaz ondan. Baskı lazım. Fırına atmışsın gibi düşün. Ekmeğin içindeki peynirleri eritir, sandviçi ısıtırsın en fazla o olur.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.855 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2025 #3 Edmond_Dantes dedi: Tost olmaz ondan. Baskı lazım. Fırına atmışsın gibi düşün. Ekmeğin içindeki peynirleri eritir, sandviçi ısıtırsın en fazla o olur. Genişletmek için tıkla... Baskı yapabileceğim birşey var ancak kirli. O yüzden airfryda yapıyorum.
Edmond_Dantes dedi: Tost olmaz ondan. Baskı lazım. Fırına atmışsın gibi düşün. Ekmeğin içindeki peynirleri eritir, sandviçi ısıtırsın en fazla o olur. Genişletmek için tıkla... Baskı yapabileceğim birşey var ancak kirli. O yüzden airfryda yapıyorum.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 Airfryer sepetine tostu yerleştir tek kat Sıcaklığı 180°C Süresi: 6-8 dakika 3-4 dakika sonra kontrol et, peynir iyice mis gibi erimesi lazım ekmekte sarımsı bir şey parlak olması lazım
Airfryer sepetine tostu yerleştir tek kat Sıcaklığı 180°C Süresi: 6-8 dakika 3-4 dakika sonra kontrol et, peynir iyice mis gibi erimesi lazım ekmekte sarımsı bir şey parlak olması lazım
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.855 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2025 #5 Çınar1702 dedi: Airfryer sepetine tostu yerleştir tek kat Sıcaklığı 180°C Süresi: 6-8 dakika 3-4 dakika sonra kontrol et, peynir iyice mis gibi erimesi lazım ekmekte sarımsı bir şey parlak olması lazım Genişletmek için tıkla... Yaptım sayılır.
Çınar1702 dedi: Airfryer sepetine tostu yerleştir tek kat Sıcaklığı 180°C Süresi: 6-8 dakika 3-4 dakika sonra kontrol et, peynir iyice mis gibi erimesi lazım ekmekte sarımsı bir şey parlak olması lazım Genişletmek için tıkla... Yaptım sayılır.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #6 cti real dedi: Yaptım sayılır. Genişletmek için tıkla... Afiyet bal olsun
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.855 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2025 #7 Çınar1702 dedi: Afiyet bal olsun Genişletmek için tıkla... Hocam köy ekmeğini airfyrda basmadan yaptığım için dişlerim açısından ufacık(%100) bi zorlanma oldu ama güzeldi.
Çınar1702 dedi: Afiyet bal olsun Genişletmek için tıkla... Hocam köy ekmeğini airfyrda basmadan yaptığım için dişlerim açısından ufacık(%100) bi zorlanma oldu ama güzeldi.
Çınar1702 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Yer Davutlu Daha fazla Sistem Özellikleri Model:HUAWEI MateBook X Pro Core Ultra Premium Edition İşletim Sistemi Windows 11 Home/Windows 11 Pro İşlemci: Intel® Core™ Ultra 9 işlemciler 185H (Seri 1) Grafik Birimi: Intel® İRISxe™ graphics Bellek-32 GB Depolama 2 TB / 1 TB NVMe PCIe SSD Batarya:Malzeme:lityum polimer Kapasite-70WH (norminal kapasite)Bluetooth: Bluetooth: Blutooth 5.3 Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #8 cti real dedi: Hocam köy ekmeğini airfyrda basmadan yaptığım için dişlerim açısından ufacık(%100) bi zorlanma oldu ama güzeldi. Genişletmek için tıkla... o zorlanma sıkıntı olmaz ya
cti real dedi: Hocam köy ekmeğini airfyrda basmadan yaptığım için dişlerim açısından ufacık(%100) bi zorlanma oldu ama güzeldi. Genişletmek için tıkla... o zorlanma sıkıntı olmaz ya