Airfryer önerisi

oguzzhaaann

Centipat
Katılım
12 Mart 2024
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selam!
Uzun zamandır bir airfryer almayı düşünüyorum ve sonunda iki model arasında kaldım. Kullananların ya da bu konuda bilgi sahibi olanların yorumlarını almak istiyorum. Aşağıda iki modeli de karşılaştırdım, bana hangisi daha mantıklı olur sizce? İllaki bu marka model olmak zorunda değil sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

1. Cosorı 5,5 l dokunmatik airfryer (burada) 1.564TL
2. Cosorı Dual blaze 6,4 l (burada) 4.134TL


Size soruyorum:​


  • Hangisini almalı bu gariban?
  • “Bütçe önemli abi, 5.5 litre al geç” mi dersiniz?
  • Yoksa “uzun vadede konfor iyidir, Dual blaze al rahat et” mi?
 
Son düzenleme:
Bana kalırsa iç kapasitesi büyük olanı seçin derim. Çünkü küçük olanı alıp üst üste pişiririm diye düşünebilirsiniz fakat alttakiler her zaman daha yavaş pişiyor.
 
Bende bayağıdır araştırıyorum kardeşim kapasite kişi sayısına göre değişir eğer tek kişiysen çok büyük bir şeye gerek yok eğer birden fazla ürün pişirmek istiyorsan çift haznelilere bakabilirsin.

Cosori iyi yorumlar almış bende 3.8 litre olanını almayı düşünüyorum Philips 3000 9243/90 ile arasında kaldım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı