pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 AirPods 2. nesil ile açık ara bir ses kalite farkı var mı ve günümüzde hâlâ alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #2 pudjammm dedi: AirPods 2. nesil ile açık ara bir ses kalite farkı var mı ve günümüzde hâlâ alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ama eger telefonun iPhone ise iPhone değilse bazı özelliklerini kullanamıyorsun diye biliyorum.
pudjammm dedi: AirPods 2. nesil ile açık ara bir ses kalite farkı var mı ve günümüzde hâlâ alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ama eger telefonun iPhone ise iPhone değilse bazı özelliklerini kullanamıyorsun diye biliyorum.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 9 Ağustos 2022 #3 Fiyatına bağlı olarak alınabilir. 2. nesil de kullanılan çiple daha hızlı bağlantı gibi avantajları var. Çokta fark yok.
Fiyatına bağlı olarak alınabilir. 2. nesil de kullanılan çiple daha hızlı bağlantı gibi avantajları var. Çokta fark yok.
pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #4 Quessa dedi: Alınır ama eger telefonun iPhone ise iPhone değilse bazı özelliklerini kullanamıyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... iPhone hocam.
Quessa dedi: Alınır ama eger telefonun iPhone ise iPhone değilse bazı özelliklerini kullanamıyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... iPhone hocam.