A alisavage Femtopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 AirPods'umu şarja taktım, yaklaşık 2 3 saat şarjda kaldı ancak geri elime aldığımda bağlanmadı. Sonradan fark ettim cihazın ışıkları hiçbir şekilde yanmıyor. Bir bilgisi olan var mı?
AirPods'umu şarja taktım, yaklaşık 2 3 saat şarjda kaldı ancak geri elime aldığımda bağlanmadı. Sonradan fark ettim cihazın ışıkları hiçbir şekilde yanmıyor. Bir bilgisi olan var mı?
iamtuncaysahin Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Resetlemeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS A alisavage Femtopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 iamtuncaysahin dedi: Resetlemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim ancak ışık yanmadığı için ne telefonum görüyor ne de sıfırlanıyor Artı 0 Eksi
iamtuncaysahin dedi: Resetlemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim ancak ışık yanmadığı için ne telefonum görüyor ne de sıfırlanıyor
iamtuncaysahin Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 Kablo orjinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS A alisavage Femtopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #5 iamtuncaysahin dedi: Kablo orjinal mi? Genişletmek için tıkla... evet orijinal Artı 0 Eksi