Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 12 Mayıs 2023 #1 AirPods'um suya düştü 3-4 saniye geçti hemen aldım. 1-2 dakika o kulaklıktan ses gelmedi ama sonra gelmeye başladı. Şu an bir sorun yok gibi ama içinde su kaldıysa nasıl çıkartabilirim?
AirPods'um suya düştü 3-4 saniye geçti hemen aldım. 1-2 dakika o kulaklıktan ses gelmedi ama sonra gelmeye başladı. Şu an bir sorun yok gibi ama içinde su kaldıysa nasıl çıkartabilirim?
5 516777 Decapat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Mayıs 2023 #2 Kurutma makinesi ile iyice gezdir etrafını sıcaklığı yay 5 dk yap sonra kuru bezle sil
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2023 #3 Pirince yatır, kurutma makinesi suyu daha da içeri iter.
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 12 Mayıs 2023 #4 Barisdkmn dedi: Pirince yatır, kurutma makinesi suyu daha da içeri iter. Genişletmek için tıkla... Hocam birde bu konularda biraz bilgisizim mazur görün de bozulduysa patlayabiliyor mu bunlar? Kulağımdayken tedirgin olmak istemiyorum.
Barisdkmn dedi: Pirince yatır, kurutma makinesi suyu daha da içeri iter. Genişletmek için tıkla... Hocam birde bu konularda biraz bilgisizim mazur görün de bozulduysa patlayabiliyor mu bunlar? Kulağımdayken tedirgin olmak istemiyorum.
Duman0912 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 936 Çözümler 1 12 Mayıs 2023 #5 Leca dedi: Hocam birde bu konularda biraz bilgisizim mazur görün de bozulduysa patlayabiliyor mu bunlar? Kulağımdayken tedirgin olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Patlamaz suya girdi diye.
Leca dedi: Hocam birde bu konularda biraz bilgisizim mazur görün de bozulduysa patlayabiliyor mu bunlar? Kulağımdayken tedirgin olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Patlamaz suya girdi diye.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.114 Çözümler 62 12 Mayıs 2023 #6 516777 dedi: Kurutma makinesi ile iyice gezdir etrafını sıcaklığı yay 5 dk yap sonra kuru bezle sil. Genişletmek için tıkla... Kurutma makinesi ile dışarı çıkması gereken suyu iyice içeri itersiniz bu da iç donanımlara zarar verir ve oksitlenip bozulmasına yol açar.
516777 dedi: Kurutma makinesi ile iyice gezdir etrafını sıcaklığı yay 5 dk yap sonra kuru bezle sil. Genişletmek için tıkla... Kurutma makinesi ile dışarı çıkması gereken suyu iyice içeri itersiniz bu da iç donanımlara zarar verir ve oksitlenip bozulmasına yol açar.
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 12 Mayıs 2023 #7 Duman0912 dedi: Patlamaz suya girdi diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Barisdkmn dedi: Pirince yatır, kurutma makinesi suyu daha da içeri iter. Genişletmek için tıkla... Yardım eden herkese teşekkürler pirince yatırıp bir kaç saat bekleyeceğim.
Duman0912 dedi: Patlamaz suya girdi diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Barisdkmn dedi: Pirince yatır, kurutma makinesi suyu daha da içeri iter. Genişletmek için tıkla... Yardım eden herkese teşekkürler pirince yatırıp bir kaç saat bekleyeceğim.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #8 Leca dedi: Teşekkürler. Yardım eden herkese teşekkürler pirince yatırıp bir kaç saat bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et quarest dedi: Kurutma makinesi ile dışarı çıkması gereken suyu iyice içeri itersiniz bu da iç donanımlara zarar verir ve oksitlenip bozulmasına yol açar. Genişletmek için tıkla... Barisdkmn dedi: Pirince yatır, kurutma makinesi suyu daha da içeri iter. Genişletmek için tıkla...
Leca dedi: Teşekkürler. Yardım eden herkese teşekkürler pirince yatırıp bir kaç saat bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et quarest dedi: Kurutma makinesi ile dışarı çıkması gereken suyu iyice içeri itersiniz bu da iç donanımlara zarar verir ve oksitlenip bozulmasına yol açar. Genişletmek için tıkla... Barisdkmn dedi: Pirince yatır, kurutma makinesi suyu daha da içeri iter. Genişletmek için tıkla...
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 12 Mayıs 2023 #9 mehmeticikisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Haha videonu açtım pirincin içindeki kulaklıktan geliyor videonun sesi, kulaklığın bağlantısını kesmeyi unutmuşum, teşekkürler izleyeyim
mehmeticikisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Haha videonu açtım pirincin içindeki kulaklıktan geliyor videonun sesi, kulaklığın bağlantısını kesmeyi unutmuşum, teşekkürler izleyeyim