sayin Kilopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 139 12 Nisan 2023 #1 Merhaba. Yeni AirPods 2 kullanmaya başladım, fakat kutusu şarj olmuyor. İçinden kulaklığı mı çıkarmam lazım? Hızlı şarj adaptörüyle orijinal kabloyla şarj ediyorum.
Merhaba. Yeni AirPods 2 kullanmaya başladım, fakat kutusu şarj olmuyor. İçinden kulaklığı mı çıkarmam lazım? Hızlı şarj adaptörüyle orijinal kabloyla şarj ediyorum.
alierenkcn Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Airpods'un şarj etme özelliği takılı kalmış olabilir. Çok kurcalamadan en yakın tamirciye tamir ettiriniz.
Airpods'un şarj etme özelliği takılı kalmış olabilir. Çok kurcalamadan en yakın tamirciye tamir ettiriniz.
sayin Kilopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 139 12 Nisan 2023 #3 alierenkcn dedi: Airpods'un şarj etme özelliği takılı kalmış olabilir. Çok kurcalamadan en yakın tamirciye tamir ettiriniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok saçma değil mi daha 1 günlük cihaz. Şöyle gözüküyor sarjda; Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2023-04-12 saat 19.55.45.jpg 20,6 KB · Görüntüleme: 599
alierenkcn dedi: Airpods'un şarj etme özelliği takılı kalmış olabilir. Çok kurcalamadan en yakın tamirciye tamir ettiriniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok saçma değil mi daha 1 günlük cihaz. Şöyle gözüküyor sarjda;