AirPods 2. nesil indirime girer mi?

Bende bu aralar almayı düşünüyorum, fakat internette dışardan gelen sesi rahat duyabildiğimizi söylemişler. Bu beni biraz şüpheye çekti açıkçası, spor salonunda kullanmak istiyordum ve malum orada da müzik çalıyor bangır bangır. Alsam mı almasam mı bilemedim ben de, eğer aldıysan memnun kaldın mı söyleyebilir misin?

Bende bu aralar almayı düşünüyorum, fakat internette dışardan gelen sesi rahat duyabildiğimizi söylemişler. Bu beni biraz şüpheye çekti açıkçası, spor salonunda kullanmak istiyordum ve malum orada da müzik çalıyor bangır bangır. Alsam mı almasam mı bilemedim ben de, eğer aldıysan memnun kaldın mı söyleyebilir misin?

Hocam dün istedim, henüz gelmedi yani. Sanırım cuma günü elimde olacak. Açıkçası ben dışardan gelen seslerin tamamen kesilmesinden rahatsız oluyorum. Bir de silikondan rahatsız olduğum için bu kulaklık tam bana göre diye düşündüm.

Dün de şöyle bir video izledim ve beğendim yani. Belki bir fikir verir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı