odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. 2.nesil AirPods aldım fakat kulağımdan düşüyor. Kulağım alışır mı veya düşmemesi için bir öneriniz var mıdır?
Merhaba arkadaşlar. 2.nesil AirPods aldım fakat kulağımdan düşüyor. Kulağım alışır mı veya düşmemesi için bir öneriniz var mıdır?
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 23 Temmuz 2023 #2 Kulak yapınız uymuyor olabilir. Bir süre takarsanız kulağınız alışabilir.
H Hidanos Decapat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 Aynı durum bende de oluyor.
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #4 İade etsem mi sizce ?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2023 #5 odinallfather dedi: İade etsem mi sizce ? Genişletmek için tıkla... Dostum noldu? Oluyor mu artık veya bir çözüm buldun mu?
odinallfather dedi: İade etsem mi sizce ? Genişletmek için tıkla... Dostum noldu? Oluyor mu artık veya bir çözüm buldun mu?
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #6 marshall matherss dedi: Dostum noldu? Oluyor mu artık veya bir çözüm buldun mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba, silikon aldım o sayede düşmüyor.
marshall matherss dedi: Dostum noldu? Oluyor mu artık veya bir çözüm buldun mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba, silikon aldım o sayede düşmüyor.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2023 #7 odinallfather dedi: Merhaba, silikon aldım o sayede düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Sizin kulaklığınız düz AirPods 2. Nesil mi yoksa Pro mu? Düz 2. nesilse nasıl silikon taktınız?
odinallfather dedi: Merhaba, silikon aldım o sayede düşmüyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Sizin kulaklığınız düz AirPods 2. Nesil mi yoksa Pro mu? Düz 2. nesilse nasıl silikon taktınız?
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #8 marshall matherss dedi: Nasıl yani? Sizin kulaklığınız düz AirPods 2. Nesil mi yoksa Pro mu? Düz 2. nesilse nasıl silikon taktınız? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Aldığım ürünü bulamadım fakat şu tarz bir ürün almıştım.
marshall matherss dedi: Nasıl yani? Sizin kulaklığınız düz AirPods 2. Nesil mi yoksa Pro mu? Düz 2. nesilse nasıl silikon taktınız? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Aldığım ürünü bulamadım fakat şu tarz bir ürün almıştım.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2023 #9 odinallfather dedi: Amazon.com.tr Aldığım ürünü bulamadım fakat şu tarz bir ürün almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da dışarıdan kötü duruyor. Direkt düz silikon takılabiliyor mu bunlara?
odinallfather dedi: Amazon.com.tr Aldığım ürünü bulamadım fakat şu tarz bir ürün almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu da dışarıdan kötü duruyor. Direkt düz silikon takılabiliyor mu bunlara?
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #10 marshall matherss dedi: Hocam bu da dışarıdan kötü duruyor. Direkt düz silikon takılabiliyor mu bunlara? Genişletmek için tıkla... Pek işe yarayacağını düşünmüyorum.
marshall matherss dedi: Hocam bu da dışarıdan kötü duruyor. Direkt düz silikon takılabiliyor mu bunlara? Genişletmek için tıkla... Pek işe yarayacağını düşünmüyorum.